sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kiireinen viikko takana.

Nyt on kiireinen miehetön viikko takana, ja koirien on puuhasteltu viikonloppuna nyt sitte koko viikon edestä. Eilen oltiin Detan kanssa metsässä juoksemassa ja otettiin iha tavallisia luoksetuloja, on muute vauhdikasta myös tämän neidin kanssa, mutta hyvin meni :) En muista oonko kertonu mutta Lunan luoksetuloa on lähes pelottava. Koira ottaa vauhtia niin paljo ku jaloista lähtee ja loikkaa mun syliin, tää vois olla iha mukavaa pienen koiran kanssa mutta ei dobermannin. Oonki pähkäilly tän ongelman kanssa aika kauan, ja kokeillu lähes kaikkee. Koiraa ei voi tietenkää kieltää, koska muutenhan se ei tuu enää luokse. Tänää kysäsin Maijalta et mitä tän kanssa kannattais tehä, ni se neuvo että aina välillä heittää sille palkan (lelun) pois päin ku se on melkein lähellä. Näin Luna ei voi tietää saako se palkan mun kädestä vai kauempaa. Tätä siis kokeilemaa heti ens viikolla!

Tänää Luna kävi aamulla 1,5 tunnin lenkillä ja sit lähettiin tekee jälkeä. Jälki meni iha mukvasti, tosin se sai vaikuttaa melkein tunnin ja lumi nostaa vaikeusastetta roimasti. Kaks ekaa suorakulmaa meinas mennä huti, mutta viimene meni jo hienosti :) Jälki oli nyt aika paljo pidempi ku enne. Sitte tämä neiti kotiin ja Detta matkaan.

Detan kanssa oltii ArkiTokossa, tosin oltiin jälleen reunalla puuhailemassa omia juttujamme. Oon kyllä tosi ylpee vauvasta, se kykenee olee jo häiriöidenki kanssa maate paikkallaan vaikka menisin ite kauemmas. Käskysanoja se ei vielä osaa yhdistää, se tarjoo kaikkia mahollisia temppuja ennen ku löytää oikeen. Tässä mun on siis oltava tarkkana, et saan sen yhdistamää oikeen sanan oikeeseen temppuun. Hyvin se kuitenki jaksaa keskittyä (hetken aikaa :))

Ens viikolla ollaan ainaki viikonloppu Detan kanssa kahestaa, ehkä jopa keskiviikosta? Saadaa siis loistavaa aikaa reenata. Toivon vaa että lumet lähtee, ei vielä oo talven aika. Detta tosin tuskin toivoo, se tunkee jatkuvasti päätään hankee ja loikkii ku pieni jänis.

ENS VIIKKOON !

Nyt on reenattu kunnolla (: (ei jaksanu ees omalle pedille mennä)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti