torstai 21. lokakuuta 2010

Laiskuutta.

Nyt täytyy myöntää et oon ollu koko tän viikon tosi laiska. Koirat ei oo saanu oikeestaan mitään muuta ku lenkkiä sunnuntain jälkeen. Paitsi tänä aamuna koetin vähä ottaa takasin, opetin käskysanoja Detalle, koska kuten jo aiemmin sanoin neiti on sheippauksen tulos ja tarjoo mut ei ehkä ymmärrä mitä haluun. Alottelin sitä Lunan avulla, koska Detta kopio kaiken siskolta, mutta tänää tehtii jo itsenäisesti. Ootan siis että neiti tarjoo maahan menoa ja just sillä sekunnilla ku se on laskeutumassa sanon maahan, ja sama istumisessa. Hirmu nopeesti se hoksas, ehkä 6 toiston jälkee molempia pystyin jo sekottamaa ja se ymmärs mistä on kyse.

Totesin myös tänää et piilotusleikki pennun kanssa on huomattavasti kivempaa ku isomman pennun Lunan kanssa. (kokeiltiin sitä ekaa kertaa) Luna löytää kaikki lihapullat samantien, mut Detta joutu nuuhkimaa ja pitkää :) Kauhee nuuhkutus kuulu varmaa ulos asti, ku ahmatti koitti tosissaa löytää jokaisen pullan. Ensi Detta ei meinannu tajuta että ihanasta pullien antajasta kannattas irrottautua ja että pullia saattas olla muuallaki, mut alotin pelkästä pulla jonosta. Tokalla kerralla se osaski jo etsiä ku ymmärs ettei tää ehkä ookkaa iha tavallinen Tokoilu -tilanne. Maasta pullat löytyy hyvin, eri tasoissa on haastetta, mut oliha tää eka kerta. Hajuaisi ei oo vielä noin pienellä iha nii kehittyny ku aikuisella koiralla, eihä sitä oo vielä harjoteltu :)

Luna ei nyt ookkaa menossa Vuokattiin joten oon molempien koirien kanssa huomiseen asti yksin. Tulipa nyt huomattua sekin, ettei joka paikkaan haluta koiria. Noh Luna on nyt kuulemma kuitenkin lähössä perjantaina Tampereelle. Se on käyny siellä kerran aikasemminki ja oli tykänny kovasti. Tekee Lunalle hyvää vaihtaa maisemaa ja olla erilaisissa ympäristöissä eri ihmisten kanssa. Toki mielelläni pitäisin sen kotonaki Nyt Luna on pitkällä lenkillä, ja illalla mennään uusiks Eevan ja Nemon kanssa. Lenkkipainotteiseks menee tääki päivä, ainaki Lunan osalta. Noh annan molemmille illalla maitotölkit (joissa on sisällä herkkuja) ni saavatpaha repiä ja tuhota. Kaks kongia vois olla hyvä hankinta, sellanen pallo meillä on mut se tyhjenee vähän turhan nopeesti ja tässä taloudessa pitää nykyään olla kaikkea kaks.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti