torstai 18. marraskuuta 2010

Nyt pitää reipastua !

No nyt vasta onki aikaa siitä ku oon viimeks kirjotellu. Kauhee kiire koko aja, eikä sillo tietokone oo ekana mielessä. Täällä onki nyt sitte tapahtunu kaikenlaista sinä aikana ku en oo kirjottanu. Koirien kanssa oon tehny vähemmä ku aikoihi, onhan ne lenkkiä saanu, muttei kovinkaa paljoa älyllistä puuhaa. Noh oon mä Tokoillu jonku verran. Nii ja oltiinha me mökkeilemässä viime viikonloppuna (:

Tänää oltii Lunan kanssa tustumassa uutee dopperi kaverii, Rene 7 kk osottautu oikee kivaks neitoseks ja jakso juosta mun ADHD koiran kanssa. Tytöt juoksiki sitte 1,5 tuntia ja Luna jatko vielä kotonaki leikkimistä Detan kanssa, joskus mietin et eikö tosta koirasta lopu koskaa virta.

Detan kanssa käytii äske metsässä ja oon alkanu pitää sitä parkkipaikalla ja tässä pihan ympäristössä irti. Se tulee yllättävän hyvin luokse :) Huomasin myös viime viikolla et neidillä alkaa olla mörköikä tuloillaan. Kaatunu puu oli tosi pelottava, ja jouduttii tutustumaa siihe pitkä tovi. Tuntuu niin hassulta et näinki reippaalla pennulla voi olla pelkoja, eihä se oo aiemmin jänskänny mitää.

Ootan kovasti et voitas alottaa agility, se ois sellasta menevää hommaa. Tulin siihe tuloksee tässä eräänä päivänä, etten ehkä oo mikää Toko-ihminen henkee ja veree. Musta on kiva ku saan itekki mennä, eikä liikkeitä tartte hioa pilkullee. Jälki ja haku on tähä mennessä osottautunu kivaks puuhaks. Tykkään tosi tehä temppujaki ja muuta, mut sellane pikku tarkka viilaamine on nii kamalan tylsää. Meillä ku tehää hommat muutenki vähä sinne päin :D

Viikonlopun omistan koirille ja keksin vaikka jonku uuden liikeen jonka opetan molemmille. Nyt tulee lunta siihe malliin et tuskin päästää ainakaa raunioille. Hallii voitas mennä, jos saan Maijan houkuteltua mukaa. Tulevaisuudessa koitan kirjottaa useemmi, katon vielä jos koneella ois jotai kivoja kuvia tänne laitettaviks.


 Detta mökillä.
 Uusi ihana lelu, hetkessä entinen lelu.
Yritin saada yhteistä kuvaa, mut Detta ei meinannu millää malttaa olla paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti