torstai 23. joulukuuta 2010

tassuja palelee.

Pakkasta on miljuuna astetta, jote koirat ei valitettavasti saa mitää huippu lenkkejä. Eilen koirat pääs tunnin kävelylle ja palkaks siitä Lunalle paleltunu tassu, joka on nyt nuoltu verille. Tajusin sen vasta tänään, ku koira nuoli koko ajan samaa kohtaa. Nyt meillä onki sitte tassuvahaa ja Lunalla sukka tulehtuneessa jalassa. Laitoin ensin rasvaa ja sitte kylmältä suojaavaa vahaa molemmille neideille. Ois pitäny laittaa jo aikoja sitte! Lunalta putsasin haavanpuhistusaineella auki olevan tassun, ja teippasin oman sukkani pakkausteipillä, ettei se nuolis sitä enempää. Jos se pahenee ni ei auta ku mennä lääkäriin. Ennen olin kauheen neuroottinen kaikkien eläinten suhteen. Heti ku oli pieniki haava tai ruhje ni kiikutin lääkäriin, nyt oon ehkä jo vähä rauhottunu. Kokeilen ensin kotikonsteja ja jos ne ei toimi, ni sitte lähetää lääkäriin.

Tänää on pakkasta 10 astetta enemmän ku eilen (25), koiria ei siis voi viedä ulos muuta ku pissille. Se tietää ratkiriemukasta päivää täällä kotona. Koirat hyppii seinille ja keksii omaa hommaa. Ei se auta ku tokoilla ja piilotella herkkuja, ehkä sillä saan ees osan virrasta kulutettua. Huomenna onki sitte aatto ja sen jälkee lähtö Jyväskylään. Koirille en ostellu hirveesti lahjoja, Luna sai jo enne joulua ne vetovaljaat ja hihnan sekä Hurtan mantelin. Detalle ostettii 3 kpl tennispalloja, Hurtan heijastinpannan sekä liivin ja yhteiseks ylläriks koiranmakkaraa, joka on molempien mielestä mega hyvää.

Seuraavat päivitykset vasta joulukuun lopulla.
Ruokaisaa ja lahjarikasta joulua <3


Meillä tontut ei selviä.




1 kommentti:

  1. Moikka!
    Meille muuttaa kodinvaihtaja toope tyttönen viikonloppuna. Ainuttakaan 1.1.2010 syntynyttä toopea ei ole rekattu joten oletan, että teilläkin kyseessä paperiton toope?

    Elikkäs meille muuttava tyttönen on myöskin 1.1.2010 syntynyt, ja nyt yritän sisaruksia metsästellä sekä alkuperäistä kasvattajaa :)

    Olisin tosi kiitollinen jos pystyisit vastaamaan sähköpostiini;
    jonna@himpura.net

    VastaaPoista