perjantai 21. tammikuuta 2011

Lunaa puetaan.

Laitan tänne nyt kuvia Lunan uudesta muodista. Näillä varusteilla ei ainkaa neidin luulis kipeeks tulevan. Pipo on mun ite neuloma, en saanu kauluria pysymään päässä joten tartuin toimeen. Kauluri on kuvassa Lunalla kaulassa. Netistä löytyy hyviä pipo-ohjeita :)





Otin muutaman kuvan myös maailman parhaasta keksinnöstä, kongista. Näitten avulla voi tehä koulutehtäviä rauhassa :)





Petiin mahtuu hyvin molemmat koirat, ostin vielä toisenki patjan, sellasen paksun superlooni vauvojen patjan Prismasta. Edullinen ja ajaa ihan saman asian. Meillä ei koirat saa olla olohuoneessa yksinää, joten oon rakentanu niille pesän kangashäkistä ja tästä kyseisestä patjasta eteiseen ja keittiöön. Sinne ne änkee yleensä molemmat vaikka oltaiski kotona.


Rehellisesti täytyy nyt sanoa että koko viikko on menny koulussa. Koirat on saanu joka päivä yhen pitkän lenkin ja taistella Kongin kanssa, mut muuten oon ollu huono mamma. Onneks tänää alkaa viikonloppu ja ehitää tekemää metsälenkkejä valosan aikaan, reenaamaa Detan kanssa seuraamista ja piilottelemaa herkkuja. Hiihtämäänki pitäs Lunan kanssa päästä. Mukavaa viikonloppua karvakuonoilta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti