torstai 27. tammikuuta 2011

Voi näitä koiratietäjiä.

Tapasin eilen uuden koiraihmisen, jolla on kaks suurta koiraa. En laita tänne koirien rotuja yms. tietoja koska mun tarkotus ei tosiaankaa oo loukata ketää tai oikeestaa ees kohdistaa tätä kehenkää. Tää tyttö oli aluks iha mukava, mutta heti ku alko puhe koirista siitä tuli jotenki kummallisen hyökkäävä ja päällekäyvä. Hän tietää kaiken ja hän on oikeassa. Hänellä on oma tapansa kouluttaa koiria ja se on ainoa oikea, sanoi kuka mitä tahansa. Mietinki että onko kaikki koiraihmiset huomaamattaan tollasia, vai oliko tää vaa harvinainen poikkeustapaus? Ainaki koirapalstat jolla vierailen pitää sisällään hyvinki paljon hyökkääviä naisia. Toki sieltä saa hyviäki neuvoja, mut saa olla tosi varovainen sanoissaan, ettei saa riitaa aikaseks. Voihan se olla et tässä koko hommassa on kyse vaa siitä, et koiria rakastetaa samalla tavalla ku lapsia ja jokainen kokee omaavansa ainoon oikeen kasvatusnäkemyksen? Kaikki haluu vaa koiran parasta ja siks toivoo että muutki toimis samalla tavalla. Totuus on kuitenki se et, jokainen meistä tekee virheitä nii elämässä ku koirienki kanssa, siks mun mielestä ois parempi tukea toista ku syyllistää sitä virheistä.

Onneks mulla ei vielä oo nii paljon tietoa, että voisin hyökätä kenenkään kimppuu. Toivon myös ,ettei musta koskaa tuu sellasta!

Selailin sivuja ja etin kivoja ulkovaatteita Lunalle, törmäsin sattumalta aika mielenkiintosee kokotaulukkoon. Kokotaulukossa Bordercollie luokiteltiin yhtä suureksi roduksi kuin Cockerspanieli ja Beagle. Dobermanni sijoitettiin samaan kokoluokkaan kuin Labradori sekä Shar Pei :D Husky, Amerikan Buldoggi ja Bokseri puolestaan olivat suuremmassa kokoluokassa kuin nämä edelliset koirat. Nyt saa olla mun vuoro tuomita nää kokotaulukot. Huh mitä tietoa :D

1 kommentti:

  1. googlaa W-Wool
    2houndsdesing on aika paha, mut dollarilla on ollu huono kurssi ;)
    chillydogs
    k9apparel
    finngrey
    Janutex

    Oli vähän ihania pantojakin mukana :/


    No mie kans teilaan tuon kokoluokittelun. Ollanks kamuja?

    T: joskus joistain asioista kiihtyvä ;)

    VastaaPoista