maanantai 14. helmikuuta 2011

Kaksi edellistä viikkoa.

Nonii saan taas vihdoin päivitettyä tänne meijän tekemisiä. Koirien kanssa elämä on viime aikoina ollu aika rauhallista. Luna on rauhottunu ihmeen paljon ja rehellisesti sanottuna oon todella todella onnellinen siitä. Mulle on maalailtu aina piruja seinille ja sanottu dobermannin rauhottuvan vasta 5 vuoden tienoilla, mut ainaki nyt on rauhallisempi kausi. Toki hepuleita tulee edelleen, mut huomattavasti vähemmän :)

Detan kanssa ollaan reenattu hallissa ja kotona, tästä viikosta on myös luvassa tehoviikko. Joka päivä siis vähintään puol tuntia kotireeniä + lenkki jossa kuljetaan todella nätisti (ja ehkä myös lenkillä tokoilua). Hallissa Detta seuras tosi hyvin, oikee itekki yllätyin. Saatiin 45 min tehtyä todella tehokkaasti seuraamista, pysähdyksiä perusasentoon, paikalla makuuta ja luoksetuloja, sit huomasin et koira väsähti aivan totaalisesti. Viimesen 15 min oikeestaan leikittiin ja juostiin kilpaa paikasta toiseen. Loistava reeni!

Lunan kanssa ollaa hiihdetty ja tällä hetkellä se sujuu jo tosi hyvin. Tosin ei ilma jänistä, joka saa Lunaan vauhtia, mutta muuten. Se pysähtyy ku vähä kiskasee hihnasta odota käskyllä ja hienosti vielä hidastaen. Tein varmasti sen kuuluisan virheen etten opettanu koiralle mitää, suoraa vaa valjaisii ja vyöhö, sit eiku hiihtämää. Tästä johtuen meninki enemmän kun 10 kertaa nurin ja makasin hangessa ketarat ojossa, koira kun päätti poikeata ladulta :D Turhaa sitä reenamaan tollasta, tekemällä oppii. Keväällä ois tarkotus alkaa kokeilemaan  canicrossia, jos saisin itteni kesäks siihe kuntoon et päästäis kokeilemaan jotain pientä kisaaki. Koirahan jaksaa vetää mutta jaksaako mun jalat nousta?

Detan kanssa kesällä suunnitteilla mällitoko ja jotai mätsäreitä ku saisin vaa itteni motivoitua siihe näyttelytouhuun. Agilityä jos pääsis myös alottelemaan ni ois ihan huippua, täällä ku ei taho olla ryhmiä. Sain tosin itteni ängettyä hyppytekniikka kurssille, joka järjestetään tässä keväällä. Heidi ja Himba lupas myös  opetella meille alkeita. Syksyllä on todennäkösesti edessä muutto Jyväskylään ni eiköhä me sieltä joku alkeisryhmä löydetä (: Kohti alkavaa viikkoa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti