maanantai 28. helmikuuta 2011

maanantaina hallissa, viikonloppuna reissussa.

Maanantaina oltiin siis hallissa reenaamassa (en oo kerenny oikee kirjotella) ja saatiinki aikaa oikee kunnon reenit. Pääsin kokeilemaa myös meijä hienoa seisomista muuallekki ku omaa keittiöön, hyvin meni :D Detta on kehittyny viime aikoina iha hirveesti, se toimii iha eri tavalla ku enne, ja rauhottamine hallissa toimii myös paremmi ku jatkuva villitseminen. Sain Facebookissa ilmotuksen Toko kisoista, jotka ois tääl Savonlinnassa kesäkuussa, mietin et pitäiskö meijä mennä. Iha vaa harjotusmielessä. Jos saisin sen seuraamisen reenattua siihe mennessä hyvää kuntoon ni miks ei. Pitää kattoa mite edistytää. Toisaalta en tiiä mite Detta toimii ilman herkkuja, veikkaanpa ettei kovin hyvin, ainakaa pitkiä aikoa. Tosin sitäki vois tässä reenailla, onha tässä aikaa. Ihanaa ku on kouluaki nii vähä, kerkeen hyvin päivisin tekemää hommia molempien kanssa, eikä tartte illalla väsyneenä koittaa Tokoilla.

Nii sieltä hallista, otettii tosiaa Tokoa ja muutama haku. Eddie ja Maija on erikoistuneita Pk-hommii ni saatii niiltä opastusta ja onha se koirallekki kiva saada vaihtelua. Lähtispä jo lumet ni päästäs tekemää molempien kanssa jälkeä :) Joo taas takasi asiaan, eli Detta teki hakua kivasti ja löysi hyvin. Ohjaajana mun pitää toki vielä kehittyä (olin lievästi sanottuna hukassa), oon ottanu hakua kerran aikasemmin raunioilla, sillo ku Detta oli vielä iha vauva. Siellä se suju, nyt olin iha ku en ois koskaa enne tehnykkää sitä.

Tokoilutki meni hyvin, lopuks Maija teki Eddien kanssa putkea ja ajattelin et voidaaha meki vielä loppuu ottaa, mut neiti oli nii väsyny ettei keskittymisestä tullu enää mitää, jote koira autoon ja kotiin. Kaikenkaikkiaa kyl loistavat reenit, saatii kivasti vaihtelevuutta ja onnistumisia.

Kuvia ei juurikaa saatu koska mun kamera on nii kauhee huono, tossa yks pikanen otos.
Katse eteenpäin ! :D

Perjantaina sitte suunnattii nokka kohti Jyväskylää koirien kera. Siellä ei yleensä tokoilla, mut Luna pääsee iki-ihanaan koirapuistoon. Se nauttii iha hirveesti muiden koirien kanssa peuhaamisesta, sääli vaa ettei täällä oo kovin montaa koiraa, jotka jaksais sen kanssa oikeesti juosta. Tällä viikolla päästää myös hiihtelemään. Savonlinnan Kennel Kerholla on kuulemma iha joku hiihtoporukka. Voisin ottaa sinne yhteyttä ja liittyä mukaa, saatais koira oikeesti toimimaan ja ehkä jopa kisaamaan.

Kaikkein ihaninta on se, että mulla on kaks nii erilaista koiraa. Toisen kanssa voidaa harrastella kunnolla Tokoa, toisen kanssa vähä sinne päin. Lunan kanssa voi hiihtää ja jälestää. Detan kanssa niitä voi tehä myös vähä sinne päin (hiihtäessä koira irti mukana). Tulee siis juoksutettua koiria ja tarjottua niille älyllistä, eikä itekkää kyllästy.

Tyttöjä vähä väsytti eilen ku tultiin reissusta...

Ai nii unohin kertoa, meijä Detta neiti on alkanu rikkomaa paikkoja. Tai ainaki muutamana päivänä on keksiny nyt omaa kivaa ku ollaa oltu poissa. Keskiviikkona se oli repiny pöytäliinan alas ja sen mukana sellasen korihomman ja cd-levyn. Koko korihomma oli syöty samoin ku cd-levy kansineen päivineen. Pieni paniikkihan siinä iski ku tultii, katoin kuitenki et molemmat koirat on hengissä ja riehu ilosesti, jote tuski mitää pahempaa kävi. Cd on kuitenki iha lasiterävä. Veikkaan et Luna on syöny palat ja Detta repiny, koska Detta ei yleensä niele, toisin ku Luna. Täytyy siis keksiä entistä enemmä tekemistä neideille ettei jatkossa satu tällasta. Kyllä ne kaikenlaista keksii :D Vielä muutama kiva kuva:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti