tiistai 8. maaliskuuta 2011

ihana kevät.

Viime aikoina on taa jääny päivitykset vähä vähemmälle. Ei me koirien kanssakaa olla tehty oikeestaa mitää sen kummallisempaa. Oltii Lunan kans pitkästä aikaa lenkillä Nemo kaverin ja Eevan kera. Tiesin et Lunan juoksut on pakko olla alkamassa ku alapää turpoo (on turvonnu jo monta viikkoa) ja koira nuolee itteensä jatkuvasti, mut Nemo vahvisti tän todeks yrittämällä jatkuvasti astua sitä. Onneks Luna juoksi kovaa karkuu eikä mitää vahinkoja tapahtunu. Nyt ei tosi voida käydä enne ku ne juoksut on alkanu ja menny ohi. Hauskaa kuitenki oli koirilla ja meillä. Luna on nukkunu viime aikoina paljo enemmä ku enne ja on muutenki jotenki tosi rauhalline.IHANAA! Toivon et täst seuraa sellanen pidempiaikanen rauhottumine. Lenkin jälkee otettii seuraamista pihalla ja seki meni tosi kivasti. Nii ja unohdin mainita et lenkin lopuks Luna tuli hienosti luokse, ja seiso nätisti paikallaa et sain sen kiinni. Voipi olla et meijä murkkuikä on ohi! Seuraavaa odotellessa :D

Detan kans ollaa pidetty vähä taukoa reenaamisesta. Pitkiä metsäleikkejä ja leikinomasta reenaamista on ollu, mut ei mitää tehoreenejä. Torstaina lähetää kohti Helsinkiä, totuttelemaa junii, busseihi ja ratikoihin. Tänää käytii ostamassa uuet valjaat (Hurtta), jotka soveltuu hyvi mun takkii, eikös se oo tärkeintä? Detta oli vähä eri mieltä niistä valjaista, ensi eläinkaupassa oli tosi kivaa ja sitä tätiä oli kiva pussata, mut samantien ku laitoin valjaat neiti makas vaa maassa ja mulkoili mua pahasti :D No ainaki se on rauhalline eikä höntyile, ehkä me totutaa vielä niihi?

Näin myös yhen tädin tossa hetki sitte, joka osotti mun havainnoinnit todeks. Detta jää kääpiöks. Se on tosi pieni edellee ja on jo yli 8 kk. Pitäs mitata sen säkä et saisin oikeita tuloksia tänne, mut se tosiaa on saman kokone ku 5 kk vanhana enkä usko et se korkeutta enää kasvaa. Mutta mikäs mä oon puhumaa ku oon itekki pieni :D Ois vaa ollu kiva käyttää sitä joskus jokusessa näyttelyssä. Toki me käydää kokeilemassa ja toteemassa se oikeilla tuomareilla.

Oon viime aikoina kyllästyny opettelemaa samoja toko temppuja, jote siirryin hetkeks hauskoihi temppuihi joista ei oo kisojen kannalta suurempaa hyötyä (toki koiran kanssa tekemisestä on aina hyötyä). Kasia jalkojen välistä, kävellessä jalkojen ali ja sen sellasta. Ollaa nyt hetki hupitauolla :) Ei meillä oo mikää kiire kisaamaa, neiti on vielä nii pieni, varmuutta saadaa aikojen saatossa ja räjähtäähän siinä pää jos samoja juttuja reenaa viikosta toisee. Reenataaha me toki muutaki aina välissä, mut silti. Tavotteet taitaa sittenki olla tokon puolella vasta kesässä 2012. Sitä enne keksitää kaikkee kivaa ja vahvistetaa liikkeitä. Mätsärii toki mennää jo tänä kesänä ja mahollisesti myös johonki näyttelyy jos saisin itteni innostettua siihe.

Luna toimii nykyää ku unelma niinku jo aiemmin sanoin. Miska päästi sen vahingossa portista, eikä saanu sitä sisälle. Lunan normaali toimintaha on murkkuna ollu sitä et juostaa täysiä hymyssä suin mamia ympäri eikä anneta kiinni, mut tällä kertaa se juoksi hetken ja heti ku komensin, tuli eteen istumaa ja siitä sivulle!!!! Hetki kesti toipua shokista, kunnes hoksasin palkata herkuilla ja halauksilla. Hienosti käveli sivulla takasin pihalle. Ai että, oon siis tehny jotai oikein :) Mainittakoon vielä et lenkillä se pysy irti ja hallinnassa, vaikka perässä käveli toinen koira hihnassa. Voi että oon ylpee! Mulla alkaa olla kaks yhteiskuntakelposta nuorta neitiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti