sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

ISOT AUTOT ON TUHONNU MEIJÄN KENTÄN !

Kuten jo otsikostakin huomaa oon tosi tuohtunu. SPKY:n kentän ympäriltä on kaadettu puita ja samalla ne traktorit, hakkuukoneet yms. on ajanu koko kentän ihan paskaks. Mutamonttuja täynnä koko kenttä, kyllä suututtaa! No mutta asiaan, oltiin siis tänää reenaamassa Deppiksen kans ja Luna lähti samalla lenkkeilemää kentältä Miskan kans. Detta oli ihan huippu. Tehtii liikkeestä maahanmenoa ja paikkamakuuta, koska se otti kontaktia jo aluks tosi hyvin. Neiti keskitty aivan loistavasti. Tänään pitää illalla ottaa sen kanssa sitä merkille meno reeniä, että se toimii sitte siellä hyppytekniikassa. Mut sain siihe myös tosi hyvät ohjeet miten sen voi totetuttaa toisella tavalla. Pitänee lukee ne vielä kerran ja sitte kertoo tänne, ku mun muistissa on mustia aukkoja.


Hmph.. mitäs muuta? Detasta on myös alkanu tulemaa rauhallinen neitokainen (liekö silläki alkamassa juoksut vai poistumassa murkku). Meillä siis vallitsee kotona rauha. Tällastakö tää sitte tulevaisuudessa on, kaks nukkuvaa koiraa ja jatkuva rauha? Ei ollu ollenkaa kivaa ku koirat sai hepuleita sisällä, mut aikuiset koirat on ihan tylsiä. Ei ollenkaa menoa ja meininkiä. 

Lunalla ja Miskalla on käsittääkseni vähä erimielisyyksiä, Luna nimittäin tekee nyt juoksujen loppupuolella iha mitä vaa, mikä häntä itteensä huvittaa. Tänää se esimerkiks ei oottanu kiltisti auton takakontissa ku luukku avattiin, vaan ampas sieltä ulos iha tosta noin vaa. Oltiin siellä koulutuskentällä ja kenttä oli täynnä koiria + meillä irti juoksunen narttu. Onneks siinä oli muutama auto eessä, ettei Luna syöksyny sinne sekaan (unohtakaa ne kaikki tarinat kuuntelevasta koirasta!!). Pieni kokkeri siinä Lunan kanssa pyöri ja jotenki sain ku sainki sen kiinni ennen ku se oli kerenny ampasee sinne kentälle. HUH! Eilen se myös keksi omasta mielestään hyvän jutun, se koitti napata multa leivän kädestä. Pomppas ensin 4 jalalla ilmaan ja sitte siellä ilmassa ilmeisesti muisti et: "ei hitto näin ei saanukkaa tehä", ja ampas samantien ku jalat oli osunu maahan eteiseen mua karkuun. Nauratti niin paljon etten voinu ees torua koiraa :D Tieshän se kuitenki tehneensä väärin, se on tärkeintä.

Ootan niin paljon että noi Lunan juoksut loppuu ni pääsen sen kanssa tekemään häiriöö sinne arkitokoon. Maijan ja Eddien ollessa kentällä se toimi iha yhtä hyvi ku kahestaan kotona, joten uskon et aletaan olla valmiita siihe. Ei ruokaa aamulla ja päivällä kentälle ni varmasti homma toimii ! 3 viikon päästä pääsen vasta seuraavan kerran ja sillo me mennää häikäsee kaikki mun uudella rauhallisella dobberilla. Tosin tässähän voi käydä iha mite vaa. Luna voi olla itse tyyneys tai kauhee hepuli? Sitä kun ei koskaan tiiä :D

Muuta ei oikeestaa oo viime aikoina tapahtunu. Viime viikko oli taas kiireinen, mut ens viikolla mulla ei oo muuta ku aikaa. Sillo me reenataa kovasti kotona koirien kans ja mennään ainaki yhtenä päivänä myös kentälle.

Ps. Bordercollie ei ole kurakelin koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti