keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Lunasta tokokoiraksi.

Ei oo taas tullu hetkeen päiviteltyä, mut ollaan toki reenailtu. Noh, viikonloppu oltiin Jyväskylässä, mut torstaina oltiin Maijan kera kentällä. Jotenki itellä oli sellanen fiilis ettei kauheesti jaksa reenata ja kaiken lisäks varpaita paleli ihan kauheesti. Detta oli sitä mieltä, ettei hän jaksa ottaa kauheesti kontaktia, joten pidin sen autossa ja reenasin pääasiassa Lunaa. Luna toimi taas kun junan vessa, otti jatkuvasti kontaktia ja selkeesti pohti et mitä mamma haluaa sen tekevän. Otin Lunan kanssa seuraamisen alkeita, iha vaa naksuttamalla siitä et se pysy mukana. Perusasentoki alkaa pikku hiljaa näyttää siltä miltä se näytti ennen. Muutama kuva reeneistä:

 Hyvin se ottaa kontaktia ja sehän oli reenin pääasia, pysyy mukana. Eikös se riitä kotikoiralle :D?

Yleisin kouluttajan virhe, pitää herkkua sydämen päällä, no mä nyt satun olemaa niin pieni, että jos pidän sitä jossai muualla ku taskussa se on pidettävä hyvinki korkeella :D. Huomaa täydellinen peruasento!

Naurattaa!

Ps. älkää kiinnittäkö huomiota mun rähjäseen olemukseen vaan kauniiseen koiraan.

Detan kanssa meil oli tässä yks päivä myös hilpee hetki. Kokeilin pukuja, jotka olin saanu Maijalta sovitettavaks. Detta oli asiasta vähä eri mieltä. Neitokainen päätti ettei nouse enää ollenkaa seisomaa vaa ryömii maata pitkin. Tulevaisuudessa onki helppo sheipata ryömiminen, puku vaa niskaa ja naksuttelemaan ! Näillä ilmeillä...

Siinä vihanen bordercollie! Harmi ku kamerasta loppu akku, enkä saanu enempää kuvia, fleece-haalari -ilme oli näkemisen arvonen.

Meillä on Detan kanssa hyppytekniikka kurssi 16-17.4. siihe mennessä pitäs opiskella matolle (hiirimatolle) meno. Se helpottaa kuulemma tosi paljo siellä reenaamista. Oon luottavaisin mielin ja uskon et Detta oppii sen muutamalla toistolla. Tarkotus oiski alottaa viikonloppuna. Se kurssi jännittää mua kauheesti, ku kaikki muut on siellä kokeneita agi-harrastajia, jota me ei todellakaa olla. Noh siellä on maan huippu kouluttaja, joten kai se osaa käsitellä mun mega energistä borsua. Hyppytekniikkaa on paras opettaa jo nuorena, siks me sinne suunnataanki. Meillä on nimittäin tavotteena alottaa agi, heti ku saadaa täältä paikka tai syksyllä ku muutetaa pois ääshlinnasta!

4 kommenttia:

  1. Hieno Luna! Kyllä sä siitä vielä tokokoiran saat. Ja tykkään sun tyylistä, hyvin samanlainen kuin mun jokapäivänen lenkkistyle! ;) Voikohan tonne hyppysemmaan tulla vaan su kuuntelemaan? Ootteko kumpanakin päivänä hommissa vai vaan toisena?
    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: En oikee tiiä mite se homma toimii, kahen päivän kuuntelu maksaa 15 e mut en oo varma voiks tulla vaa toisena? Ollaan me sekottamassa pakkaa molempina päivinä :D. Mikä koira sulla on? Saadaanko me lenkkiseuraa?

    VastaaPoista
  3. Täytyy katsella lähdetäänkö Mikkeliin kisaamaan vai tuunko halliin istumaan, olis kyl kiva vaihteeks oppia jotain uutta. :) Ja HAHAHAA, kyllä Himbasta saa lenkkiseuraa ;)

    VastaaPoista
  4. No kelasinki eka et ootko Heidi mut sanoit sillo kerra ettet voi kommata tänne :D Kirjotitki niin virallisesti! Himbasta vois olla lenkkiseuraa Detalle mut Luna on sille ehkä liian Duracel.

    VastaaPoista