sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kiirettä pitää.

Mistäköhän alottaisin? No keskiviikkona startattiin mökille Jyväskylän mätsärin kautta. Mätsäri ei menny meijän osalta kovinkaa hyvin, Detta sai ensin sinisen nauhan ja oli kyllä siinä vaiheessa todella huono! Ei seissy kunnolla eikä edes sipsutellu nätisti. Tiputtiin viimesten joukossa ennen sijotusta, mutta eipä ihme. Ekat mätsärit ilman palkintoja (: Tai siis oikeestaan pääsin palkinnoille, koska esitin myös Peppi bokserin joka sijottu pun 4. 27 koirasta! Ihan huippua :) Koiran omistaja Janna sano ettei Peppi osaa seistä, mutta treenattiin hetki ennen kehiä ja neiti seiso hienosti koko ajan. Hyvä me! Sain kutsun esittämään sen talvella Jyväskylän näyttelyihin, joten sinne siis.

Detalle oli tosi kova paikka kun treenasin Peppiä. Se näytti Pepille joka tilanteessa hammasta heti meijän treenaamisen jälkeen. Vitsi miten sekavasti taas kirjotankaa :D No kuitenki... muiden koirien kanssa se pysty olemaa täysin normaalisti mut Peppi oli jotain ihan hirveetä sen mielestä. Täytyy joskus kokeilla käyttää niitä lenkillä, treenitilanne on kuitenki niin eri.

Mökille päästiin keskiviikko iltana, tosin auto ei selvinny sinne asti, se jäi tielle. Perjantaina sinne tuli tosi paljon porukkaa noin. 40 henkeä ja Luna oli niin peloissaan että huh. Sitä jänskäs lapset iha hirveesti ja niille oli pakko haukkua. Täytyy kyllä rehellisesti sanoa et se koetteli mun pinnaa koko viikonlopun. Eilen se oli jo huomattavasti rauhallisempi ja uskaltautu pusuttelemaan 3 vee Liinaa, mutta kaikille jotka tuli oli silti haukuttava.

Detalla oli oikee unelma viikonloppu, lapset pelas sen kanssa jalkapalloa tuntitolkulla ja kaikki vieraat silitteli vuorotellen. Silmät säihkyen se juoksi vieraan luota toisen luo. Ai miten niin mulla on erilaiset koirat? Toinen pelkää kaikkea ja toinen rakastaa kaikkea. Täytyy kyllä jakossa hommata Lunalle hoitaja jos ihmisiä on noin paljon. 12 hengen porukka vielä menee, mutta enemmän on sille tällä hetkellä liikaa. Ei tee koirallekkaa hyvä täristä ja stressata kolmea päivää. Mutta kun en uskalla antaa sitä kenelle vaan, hoitajalla pitäs olla kokemusta jänishousuista.

Torstaina yritän päästä treenaamaan koiria, sillon on mun ainoo vapaa ennen lauantain koitosta Juvalla. Pitäis myös ilmottautua Porvooseen, mutta taidan tehä sen vasta Juvan jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti