sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kaksin kotona med Lunaseni.

Taas on pitkä aika siitä ku oon viimeks saanu päiviteltyä tänne. Kuviakaa ei oo oikee tullu. Ostin omasta mielestäni hyvän koirakameran (voi mennä rikki tuiskeessa ja tuulessa, eikä haittaa) puolisen vuotta sitte, mut se päätti sanoa ittensä irti jo nyt eikä mulla tietenkää oo takuukuittia. Oon pitkää haaveillu järkkäristä, jolla voisin oikeesti alkaa opetella kuvaamaa, mut ku ne maksaa nii paljo. Mulla ois yks kamera jonka voisin saada käytettynä, mut uskaltaako niitäkää ostaa ku en tosiaa tiiä millanen on hyvä ja millanen huono. 

http://www.olympus.fi/consumer/dslr_E-510.htm

Jos joku ymmärtää näistä jotain ni kertokaa paljonko tosta vois maksaa ja kannattaako edes. Siinä ois kaks objektiivia mukana.

Mitäs muuta? No Detta on nyt käyty rokottamassa Tuhatjalassa, mutta päätin siellä ollessani etten vie koiraa enää sinne. Haluun että se koira tutkitaan tohon samaan hintaan eikä vaa rokoteta kauheella kiireellä. Lääkäri ei kattonu edes korviin eikä vilkassu koiran yleiskuntoa niinku Jyväskylän Pet Amissa aina tehtiin. Hinta oli vielä kaikenlisäks 60 euroa. Palvelun tasokaa ei ollu mun mielestä mitenkää huippua, sellasta hoidetaan asiat, maksa ja voit poistua. Sinne en enää mene! Alkaa olla aikalailla kaikki Savonlinnan eläinlääkärit jo koluttu, hitto vie. Minne siis seuraavaks?

Ollaa Lunan kanssa nyt kahestaan kotona ku Miska ja Detta on Jyväskylässä. Eilen ku tulin kotii mua ootti täällä kaunis sopraano. Oli mukava tulla kotii ku ei tarttenu tulla hiljaseen taloon :D Ei vaa, toivon todella et se jaksaa tänää olla päivän hiljaa ku meen klo 13 töihi. Treenaaminen on tosiaa jääny vähii ku on ollu joko nii kuuma ettei voi hengittää tai sitte töitä. Ens viikolla on vielä 6 pv ja sitte seuraavalla 6 pv ni sitte helpottaa.

Elokuun oon varannu koirien treenaamiselle, joten sitte tänne tulee varmaa myös enemmä päivityksiä ja tähdellisempiä ku nää, ei olla tehty mitää. Koirat oli yks päivä Miskan kanssa mustikka metällä ja sieltä saatii tuliaisiks noin tuhat punkkia. Miskalla oli kuulemma itelläänki ollu jaloissa useempi kipittelevä kaveri. Detalla päässä noin 10 Lunalla huima 1 jalassa. Lunaan ei jostain syystä tartu punkit ollenkaa. Toi oli koko kesän eka punkki, vaikka se on rymynny ties missä. Detalla on ollu niitä tähän menessä jo tosi monta. En oo myöskää jaksanu antaa valkosipuli kuuria pitkää aikaa, ja huomasin myös ettei se teho oo kovin kattava, joten ostin neidille punkkipannan. Ku herää näin myöhään kesästä ni sille voi saada jopa 30 % alennuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti