maanantai 4. heinäkuuta 2011

Paikat jumissa.

Kirjotin tohon aiempaan kirjotukseen, että Detta pitää vasenta takajalkaa kropan alla, eikä saa siihen normaalia kulmaa. Koira oli siis hierottava mahollisimman pian. Tänään se sitte hierottiin ja oli kuulemma tosi jumissa. Molemmat takajalat ja lanneranka on pahimmat, etenki se vasen joka ei edes liiku normaalisti. Ens tiistaina hierotaan uusiks ja ennen sitä mulle annettiin ohjeistus että täytyy käydä ostamassa luontaistuoteliikkeestä homeopaattista ainetta: Arnica Montana D30 ja antaa sitä 3 pv kuuri. Näillä ohjeilla siis tulevaan.

En keksi oikeen mitään mistä koira ois voinu tollaset jumit saada, varmaan vaan tosta sen yleisestä häsläämisestä. Tuntuu pahalta miettiä että koira on oikeesti noin kipee. Aiemmin ajattelin että noilla hierojilla on vaan tapana liiotella, mutta ku nään ite miten kipee toi koira on, eikä se seiso edes tasapuolisesti niin täytyy myöntää että oikeessa ne on. Sain myös ohjeita miten voin ite käsitellä ja sivellä sitä.

Tulevaisuudessa on varmaan pakko löytää Jyväskylästä joku joka neitejä voi hieroa, etenki jos aletaan käymään agissa Detan kanssa. Täytyy kysellä tutuilta tietääkö ne ketään, oon kuitenkin tosi tarkka kenen annan koiriani kopeloida, mutta öö kuika moni mun kavereista käyttää koiraa hierojalla? Ei varmaa kukaa, ainakaa sieltä. Lunaki täytyis hieroa, ne kävi taas tänään 45 min pyöräilemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti