sunnuntai 7. elokuuta 2011

EH nice coat.

Näyttely ei meijän osalta ollu mikää huippu, mutta kivaa oli silti. Koira tapahtumissa on aina hauskaa :) Detta sai tuomarilta EH:n eikä tuomari ainakaa ilmeistä päätellen ihastunu mun koiraan, mutta ollaanpa taas yhtä kokemusta rikkaampia. Arvostelu kuulu näin:

"Enough developed for her age. A little too rounded scull, otherwise nice head. Nice neck not quite straight topline. Well angulated quite hight tail. Little sort rear step. Nice coat."

Tuomari: Rudi Hubenthal, Norja

Musta on nii hauskaa ku tuomarit on iha eri mieltä. Edellinen sano että Deppis on pentumainen ja tarttee aikaa, mutta tää sano että se on tarpeeks kehittyny ikäsekseen, vaikka tästä edellisestä on kuukausi. Huoh näyttelyt on kyllä tyhmiä ku siihe tuloksee ei voi ite vaikuttaa. Vaikka koira seisois kuinka hienosti ja sipsuttas nätisti ni silti se ei välttämättä miellytä tuomaria.




Ostoksia tein, Detalle vinkuva pallo, kevytkangashäkki näyttelyihin/kisoihin (meni hermot ku roudasin sitä metallihäkkiä) ja 15 possunkorvaa. Nii ja ostin myös sellasen hihahomman johon voi kiinnittää numerolapun, jos mä nyt jossai vaiheessa innostun enemmänki näyttelyistä, jota tosin epäilen. 




Paljon onnea Emmille ja Islalle ekasta näyttelystä ja vieläpä huimin tuloksin, JUN-ERI1 SA VARASERTI ! 


Laitan huomenna vielä mökkipäivityksen, sain uudella kameralla kivoja kuvia :) Huomenna myös treenaamaan, mulla on hyviä visioita meijän agitreeneihin. Löysin blogin joka koukutti mut totaalisesti:

Minimonsin

Ihailtavaa yhessä tekemistä! 

2 kommenttia:

  1. Oli kiva tavata ja jutella! Detta on ihana pikkubortsu :)
    Terv. Essi ja Lulu

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä (: Varmana nähään vielä jatkossaki! Kiva ku laitoit kommenttia voin alkaa lueskella teijän blogia. Rapsutuksia Lululle!

    VastaaPoista