perjantai 23. syyskuuta 2011

Toiset agitreenit

Noniin nyt on jo toiset treenit takana, ja tänään ne oli kyllä aivan loistavat! Tehtiin tekniikkaa, joka siis on meille se paras homma, sitä ei osata ja sitä tarvitaan. Alotettiin takaaleikkauksilla, jotka Detta hoksas nopeesti. Kaks hyppyä, joista viimesen jälkeen on targetti ja mä leikkaan takaa. Voisin piirtäkki niitä tänne itelleni, että muistan sitte jatkossa mitä mikäkin tarkotti. Joo taidanpa tosiaan lisätä myöhemmin kuvat. Detta siis tajus heti mistä on kyse, suurin ongelma oli ehkä se, etten luottanu tarpeeks koiraan ja siihen, että se oikeesti menee sinne targetille näkemättä mua. Oon niin tottunu tokossa siihen että koira on koko ajan hollilla. Plaah.. taas on vika korvien välissä ja ohjaajassa eikä koirassa. No mutta Maaritin ohjeilla saatiin viimeset toistot menemään hyvin ja homma hautumaan. Löysin sittenki kuvan netistä, näin homma siis toimii, meillä tosin oli yksi hyppy ennen takaaleikkausta.


Seuraavana tehtiin keppejä verkoilla. Oon päättäny opettaa ne niin, koska se tuntuu helpoimmalta ja oikeesti varmimmalta tavalta opettaa. Pienoisena yllätyksenä tuli, se että Detta peruutti ekalla pois verkoista. Se oli ihan että täh, mikäs juttu tää on? Jälleen se onneks hoksas nopeesti, että verkkojen päässä on targetti josta saa namia. Viimeset toistot meni jo tosi kivasti :) Meillä ei onneks iän puolesta oo estettä tehä näitä juttuja, Detta on kuitenki jo vuoden ja 3 kk.

Viimesenä harjotuksena oli sylikäännös, joka siis toimi siten että hypyt oli asetettu vierekkäin ja molemmat hypätään samasta suunnasta. Alotettiin tää Detalla yksinkertasesti targetilla siten että ohjaan sitä kuten sylikäännöksessä kuuluu ja se oppii yhdistämään tän ohjauksen siihen. Hahah mikä selitys, koettakaa ymmärtää :D Tässä kuva havainnollistamiseks:


Eli 10-11 tarvitaan sylikäännöstä. Katoin joskus ni Minimonsinilla oli hyvä video tähän, jossa Neon tekee sylikäännöksiä monta putkeen. Täytyy kaivaa se teille jossain vaiheessa esiin :) Nyt kiiruhdan tunnille, taisi alkaa jo hetki sitten.

Hauskaa perjantaita!

Ps. Huomenna tokotreenit, ootan innolla :)

2 kommenttia:

  1. Hei jee, asiaa! Alatte tehä jo ohjausjuttuja, mii laik veri mats! Voin täältä vaklata mitä te teette ja ohjaan samoja juttuja omalle ryhmälle... ;)

    VastaaPoista
  2. HAhah joo nii aletaan, agi on meistä NIIN kivaa, ettei meinata kumpikaan pysyä pöksyissä.

    VastaaPoista