tiistai 4. lokakuuta 2011

5.11. ja 6.12.

Ollaan nyt otettu selkeet tavotteet D:n kanssa. Eli 5.11. ja 6.12. mennään mölleilemään Varkauteen ja näiden jälkeen päätetään koska uskaltaudutaan oikeisiin kokeisiin. Tässä ekassa möllissä todennäkösesti palkkaan vielä joistakin liikkeistä, mutta joulukuussa ois tavotteena mennä ilman palkkaa. Tänään oli paras treeni pitkästä aikaa, sain HeidiRltä paljon vinkkejä joilla treenataan nyt tää kuukausi ja katotaan mihin tuloksiin päästään. Seuraamista alan tehdä niin että vaadin siltä kontaktia koko ajan. Oon ollu ihan liian lepsu tähän asti! Koira seuraa kyllä semihyvässä paikassa, mutta koska en oo vaatinu kokoaikasta kontaktia myös paikkarikkoutuu. D on BC joka varmasti käyttää hyväks sen, että saa palkan vaikkei pidäkkään kontaktia koko aikaa. Tein näillä ohjeilla tänään ja saatiin jo muutama tosi hyvä pätkä. Kontaktin rikkoutuessa otan muutaman askeleen taaksepäin ja koira peruuttaa matkassa. Ekalla kerralla sen ilme oli näkemisen arvonen :D Täh mitä tässä nyt tapahtuu? Kontaktista ei enää lipsuta!

Vapaahyppyä otin muutaman toiston pitkästä aikaa, ja se toimii kyllä. Kunhan D muistaa ettei istahda. Jääveistä sen verran että seistessä pitäisi pysähtyä HETI ei kahta pikkuaskelta vaan samantien kun käsky tulee, mutta se kaipaa vaan vähän hienosäätöä. Koira tietää kuitenkin mitä tehdään. Kiitos HeidiR hyvistä vinkeistä, huomenna jatketaan :)

Tarkotuksena on ottaa mukaan myös nouto ja kaukot, ettei homma mee vaan seuraamisen junnaamiseen.

Lunan kanssa otin kotona perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista palkatta. Tai olihan mulla palkka, innostin sen ihan äärimmilleen ja tuupin sitä. Se sai purra hihoista ja pomppia, siinä tohinassa se puras mua myös pyllystä :D En tiiä kumpi säikähti enemmän, mä hampaita mun pepussa vai Luna mun kiljasua. No jatkettiin riehumista hetken päästä muina miehinä, eikä kummallekkaan jääny traumoja.

Miska ja L oli yösuunnistamassa sunnuntaina ja kun ne palas Lunan turvaliivistä oli jälellä vaan kaula-aukko. Koko muu liivi oli ilmeisesti jääny johonki kiinni, eikä Miska huomannu sitä. Vilkkuvalo säily ja uus liivi saatiin kaupasta, kaikki siis hyvin :) Mietin pitkään ostanko Hurtan liivin, mutta se ei istunu ollenkaan Lunan päälle, joten päädyin Trixien, jollanen se vanhaki oli. Laadukashan se ei oo, mutta ei noilla hösöillä mikään kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti