tiistai 18. lokakuuta 2011

Jännittävän kutkuttavaa

D oli eilen hieno, tosi hieno! Tein kaikki alokas luokan liikeet putkeen ja koira teki kovalla innolla, vieläpä suhteellisen täydellisesti ja palkatta. Ei edes ennakoinu jäävien perusasetoa, mitä mun koiralle on tapahtunu? Otin tosin vaan pienen pätkän seuraamista kahella pysähdyksellä, yhellä täyskäännöksellä ja kaks käännöstä molempiin suuntiin. Estehyppyä en tietenkään voinu ottaa, koska meijän keittiössä ei oo estettä niin harmillista ku se onki. Uitin vaan sormia lihapullissa ja aloin samantien tekemään, liikeet ei kärsiny ollenkaan palkattomuudesta ja lopussa tuli koiralle herkkusade ja niiden syömisen jälkeen vielä leikkiä pallolla.

Tän treenin pohjalta tulin siihen tulokseen että Detta on niitä koiria jotka tulee ottaa suoraan autosta kehään. Sillon sillä on kaikkein suurin into tehä ja vire kestää tosi pitkään. Tuli kyllä taas tosi hyvä fiilis tästä onnistumisesta :)

Noudon oon alottanu naksuttelemalla kapulan suuhun ottamisesta ja tästä pikku hiljaa jatkan touhua. Katotaan miten edistyn itekseni vai tarviinko siihen apua viisaammilta, se voi hyvinki olla mahollista. Kosketusalusta menee jo kun vettä vaan, koira tietää että sitä koskemalla saa herkun, tosin se menee siihen usein leikkiasentoon, eli peppupystyssä ja rintakehä alhaalla :D Mistä lie tän oppinu, tänään projektina saada se seisomaan kuten ennen, että voidaan alottaa ruutu ja agin kontaktit. Päivänprojektina myös vasemmalla käännöksiä, ja kapulan pitoa.


Tulin myös siihen tulokseen että D näyttää vähän hiireltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti