perjantai 11. marraskuuta 2011

Hiphei perjantai!

Taas on viikko lähes kulunu, aika uskomatonta kuinka nopeesti aika menee. Eilen olin hallissa molempien koirien kanssa. Tein Lunan kanssa muutaman askeleen seuraamista, lyhyen paikkamakuun ja luoksetuloa n. 2 metrin matkalla. En käsitä miten ton koiran voi olla noin uskomattoman vaikeeta hallita takapäätään! Huhhuh, seuraava meijän opeteltava asia on peruuttaminen, jossa se joutuu oikeesti käyttämään perää ja miettimään minne ne takajalat asettaa.

Tänään olin hallissa vaan Detan kanssa, en millään jaksanu ottaa molempia koiria, tuntu että tää viikko on imeny musta kaikki voimat. D:n kanssa oon nyt kaks päivää tehny seuraamista pää ylhäällä! Ihan jees on homma menny, pallo vaan motivoi koiraa niin paljon paremmin ku herkut, ja en voi käyttää sitä sen tassun takia. Se alkaa tosin jo olla aika paljon parempi, joten elättelen vielä toiveita että kohta päästään treenaamaan kunnolla. Tassussa on jo paksuhko ihokerros :)

Tänään tein myös liikkeestä seisomista ja palkkasin paljon. Yhen kerran nostin peppukarvoista ylös kun ennakoi taas perusasennon, eikä ennakoinu sen jälkeen :D Ai niin ja alkuun 3,5 min paikkamakuu, niin että viimesen kiertelin hallissa.

Lopetan antibiootit tänään ja tuskin jatkan niitä Jyväskylä KV:n jälkeen enää puuttuvaa 1,5 viikkoa vaikka lääkäri sitä suositteliki. Mun mielestä tassu on niin hyvän näkönen, että turha tumpata koiraa täyteen lääkkeitä jollei vaivaa oo.

Miska on yön poissa, joten päästään koko porukalla sänkyyn köllimään. Onneks se ei lue tätä! Huomenna aamusta D:n tokotreenit ja Lunan kanssa juoksemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti