lauantai 28. tammikuuta 2012

Suunta kohti kattoa

Heissan! Menin ku meninki tänään D:n kanssa kokeeseen, joka ei ehkä ollu fiksua, mutta tulipaha käytyä. Koira ei ollu kovin yhteistyöhalunen, mutta teki siihen nähen tosi hienosti töitä. Hoksasin myös tänään, että noissa seuraamisissa kusee ainoostaan se, että ei tehä treeneissä pitkää pätkää. Pyrin aina siellä pitämään kovaa virettä ylhäällä ja kokeessa vire pysyy myös juuriki sen ekan pysähdyksen ja käännöksen. Tän jälkeen koiraa ei vaan enää huvita. Se tekee mielellään nopeuden vaihteluja, peruutuksia ja sivuaskelia, mutta ilmeisesti pelkässä eteenpäin menossa ei oo tarpeeks vaihtelevuutta. Treeniin siis vaan pidempää suoraa pätkää hyvällä vireellä. Voi myös olla että koira hoksaa kisatilanteen ja alkaa siellä pyllyillä ku tietää etten voi puuttua siihen, kuka tietää. Tällä kerralla se ei kuitenkaa ollu ollenkaan paineissaan :)

Alotettiin koe kivasti

Luoksepäästettävyys 10
Paikkamakuu 10 (vaikka koira jäi vähän vinoon)

Oltiin vasta numerolla 11, joten jouduttiin oottelee tosi kauan ja ulkona oli -17 astetta :D Auto käyntiin ja pieniä pyrähdyksiä sillon tällön pissille.

Seuraamiset 6
Maahanmeno 8,5
Luoksetulo 9
Seisominen 0 (koira meni maahan, veikkaan kuitenki, että moka oli täysin, mun koska annoin käskyn tosi erilaisella äänen sävyllä ku yleensä)
Estehyppy 8 (liikku muutaman askeleen ku kävelin kohti)
Kokonaisvaikutus 7

143 pistettä ja kakkostulos, sijoitus 11/14

En oikeestaan oo edes pettyny, nyt tiiän mitä tehään jatkossa treeneissä ja kisaamista jatketaan vasta juoksujen jälkeen. Voihan tässä myös jossitella, että jos yks liike ei ois menny nollille, meillä ois ollu mahikset ykköseen. Keskitytään hetki nyt kuitenki pelkkään agiin, että saadaan tokoon vähän lisää intoa. Jossain vaiheessa jo mietin, että heitän hanskat tiskiin, mutta kyllä me vielä jaksetaan painaa. Vastoinkäymiset on tehty voitettaviks. Ajattelin ottaa Lullukan nyt tokotreeneihin ja tehä sen kanssa enemmän hommia erilaisissa ympäristöissä. Se oli muuten tänään pitkästä aikaa hoidossa, kiitos Heidille <3 Kaikki oli menny hyvin, vaikka vähän jännittiki (sekä mua että koiraa).

Ens viikkoon :)!

Meijät näkee D:n kanssa kokeessa seuraavan kerran todennäkösesti maalis-huhtikuussa tavotteena 200 pistettä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti