sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ohjattua noutoa ja laiskaa elämää

Ollaan viime aikoina oltu vähän laiskempia treenaajia kun aiemmin, mut se tekee välillä ihan hyvää. Toki osasyy on toi järkyttävä kuumuus (jota siis tänään ei ole), mutta ei me olla kotonakaan paljon tokoiltu. Tänään ajattelin tehä kotitottikset, alotella tunnaria ja naksutella seisomisesta, kun sitä pitäs alkaa liittää sinne kaukoihin. Jotenki noi voittajan liikkeet tuntuu ihan ylitsepääsemättömiltä, mut ehkä niistä selvii ku kaikki muutkin on selvinny. Ois kyllä huippua saada syksylle ryhmäpaikka, jossa ois sellanen kouluttaja joka osais oikeesti autaa näissä tulevissa hommissa. Hei nii ja unohdin kertoa, että D osaa hakea ohjatussa jo oikeenpuoleisen kapulan, vaikka keskimmäinenki on otettu jo mukaan. Se on älykäs lapsi <3

Luoksetuloon vaihdoin suullisen käskyn ja pysähtyy sillä kyllä kivasti, tosin pysähtyy se käsimerkilläki treeneissä, mut ei vaan kokeessa. Ollaan tehty myös hyppyä kosketusalustalla, että saan koiran kauemmas itestäni, eikä se enää kolauttais esteen etureunaan, siitä lähtee kuitenki yllättävän paljon pisteitä. Päästään elokuussa vasta kokeeseen, mutta minnekkäs meillä ois kiire valmiissa maailmassa. Treenaillaan siihen asti niitä voittajan juttuja ja vahvistellaan avointa. Heinäkuu on kuitenki tosi kiireinen. Hei niin ja Debs oli Heidin kanssa aksaamassa yks päivä, niillä oli kuulemma menny kivasti. D pääsee siis toistekki Heidin kanssa hommiin.

http://yahimba.vuodatus.net/

Lunan kanssa on tehty seuraamispätkiä, paikkamakuuta, paikkamakuuseen menemistä ja sieltä nousemista perusasentoon. Tyty tekee kivasti ja alkaa olla tosi hieno dobermannin alku. Oltiin torstaina kattomassa Ojangossa möllitokoa ja otin Lunan vaan hengailemaan ja kattomaan maailman menoa, niin ei se noteerannu muita koiria vaan lunkisti käveli mun vieressä ja odotteli herkkuja. En käsitä mitä sille on tapahtunu? :D Jäi muuten hiukan kakka maku siitä möllitokosta, mä oisin nimittäin halunnu osallistua Debsin kanssa avoimeen, mut ei kuulemma voinu, kun kaikkien ois pitäny ilmottautua ennakkoon (vaikka peruuttaneita oli), kaikille on samat säännöt jne. Noh sitte kuulin ku yks nainen kertoo toiselle naiselle, et ei me oltu ees ilmottauduttu ja et piti olla ilta töissä, mutta tultii sitte ku tossa yks kaveri peruutti. Öö kaikille samat säännöt? Kurjaa tollanen toiminta!


TEHOTREENIIN:

Lunalle liikkeestä maahanmeno ja hyppy, näiden jälkeen ollaan kisavalmiita :)

Detalle se saamarin tunnari, josta saan jo nyt harmaita hiuksia. Kaukot kera seisomisen, luoksetulo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti