sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vihdoin koneella

Viimesestä postauksesta on taas vierähtäny turhan paljon aikaa, no mutta ei me oikeestaan kauheesti olla treenailtukkaan. Oltiin tiistaista torstaihin mökkeilemässä, jossa koirat sai taas juosta sydämensä kyllyydestä. Detta tosin teki muutaki, se keksi että ihanaa kompostissa on mätää kalaa ja kävi siellä pyörimässä aikansa kuluks. Oli sitte ihana pestä sitä ihmisten shamppoolla ja koittaa saada se kamala haju pois koirasta. Onneks se nyt ei oo kovin pitkässä turkissa.

Lunalla ei ollu sadetakkia koko reissussa ja mua tosissaan hirvitti, että kohta se on taas kuumeessa. Ensin juostiin 3 tuntia onnellisena ulkona, jonka jälkeen alko kova palelu. Koira vaan tärisi ja tärisi monta tuntia. Otin sen sisälle ja pidinki sitte koko illan. Kiedoin sen päälle kuivia pyyhkeitä ja jotain mun vaatteita mitä löysin. Muutaman tunnin päästä palelu lakkas ja koira halus taas pihalle. Ulkona oli siis +9 astetta ja kaatosade. Jälleen kerran voi todeta ettei tota koiraa oo tehty Suomen oloihin. SadePomppa on jatkossa oltava aina mukana, etenki nyt ku alkaa viiletä!

 



 

 

Ollaan käyty muutaman kerran treenailemassa, tehty kotitottiksia ja muuta mukavaa. Perjantaina oltiin lähemmäs kaks tuntia koirapuistossa juoksemassa. Vein ensin Lunan isojen koirien puolelle ja jätin Detan hihnassa oottelemaan ulkopuolelle, mutta koska kaks Basenjia ei innostunu leikkimään sen kanssa vein sekä Detan että Lunan pienten puolelle ja annoin niiden peuhata. Kello oli siis ehkä 11, joten siihen aikaan harvoin käy muita, siks uskallan ottaa ton äkäsen pienen BC:n myös mukaan. Aattelin että voisin alkaa joka aamu käymään siellä viikolla.

Mitähän vielä? Tänään oon menossa Heurekalle treenailemaan noita neitokaisia, niin ja olin eilen kattomassa PK:n SM-kisoja Hyvinkäällä. Yllätyin siitä, kuinka paljon siellä oli rotikoita ja kuinka kivasti ne tekikää hommia. Ne käyttölinjaset on kyllä kieltämättä tosi makeita.

Hei nii ja kävin kokeilemassa koirille asfalttijälkeä Ninan opastuksella. En tiiä kerroinko jo aiemmin? Molemmat teki tosi hienosti ja tarkasti hommia. Luna teki ku vanha konkari, en kyllä tajuu miten sillä voi olla noin hyvä nenä, vaikkei sen kanssa oo edes paljon tehty sen kanssa hommia. Harmittaa kyllä ku sen kanssa ei koskaan pääse PK-puolelle. No ehkä mä innostun joskus siitä pelastuspuolesta? Asfalttijälkihän siis toimii niin, että jälki ajetaan kastelemalla ja namitetaan ihan samalla tavalla kun perusjälkiki, näin lyhyesti kerrottuna :) Tosi mielenkiintosta hommaa, sitä voitas ehottomasti alkaa neitokaisten kanssa tekemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti