sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Keuruu piirinmestaruuskoe

Noniin nyt on kisa takana ja vihdoin kuivissa vaatteissa, ruokittuna ja peiton alla. Koe meni tuloksellisesti nappiin, mutta suoritus tuntu omasta mielestä kamalalta. Koira kirjaimellisesti meinas lähteä lapasesta.  Jostain syystä mun MUKA ei niin häiröherkkä BC, oli sitä mieltä, että kaikki kehän laidalla on niin mielenkiintosta.

Homma alko paikkamakuulla, eikä neiti näpsä meinannu mennä edes perusasentoon. Noh, vähän turhankin painokkaalla käskyllä sain pysymään nätisti ja vielä ensimmäisellä käskyllä maahan. Tän suorituksen jälkeen ei ollu helppo kasata itteään ja mennä puhtaalta pöydälle yksilöliikkeisiin. Seuraaminen tuntu aivan hirveeltä. Koko ajan mietin, että koska D ampasee jonnekkin, mutta eihän se käskyn alta lähde, onneksi. Tuomari anto tästä yllättävän hyvät pisteet, vaikka muuten linja oli enemmän tiukkaa kun löysää. Tykkäsin kyllä siitä, että linja oli kaikille sama.

Maahanmeno varma ja hyvä, siirtymät vaan jokaisiin liikkeisiin hirveitä. Luoksetulo meni ilmeisesti kivasti, koska yleisöstä kuulu taputusta. Omaan silmäänkin oikein kiva :) Noudossa koira sikaili kyllä aivan täysillä. Tämä meidän muka niin vahva liike. Ei lähtenyt ensimmäisellä käskyllä ja paineistu muka niin kovasti mun kumarruksesta, että nappasin ilmasta kiinni. Hypyssä lähti kaksoiskäskyllä ja istuminen luokattoman hidas.

Meidän täytyy nyt vaan oikeesti alkaa treenata eri kentillä ja häiriöissä. Sitä on tehty ihan liian vähän. Muita treenattavia juttuja on edelleen seuraaminen ja kapulan luovutus. Tuloksena meille siis yksilön 3. sija ja joukkuepronssi :) Tyytyväinen tähän täytyy olla, on mulla kyllä vaan hieno koira <3

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 8 1/2

Liikkeestä maahan 9

Luoksetulo 10

Liikkeestä seisominen 8 1/2

Nouto 6

Kaukot 9

Hyppy 6

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 171 pistettä, I tulos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti