perjantai 11. lokakuuta 2013

Kun lähdetään nollasta

Tiedättekö, musta tuntuu että olisin äsken keksiny vähintäänkin polkupyörän. Pähkäilin eilisen seuraamisvideon myötä Heidin kera tätä hommaa. Ensinnäkin mun asento on täysin väärä, laittamalla hartiat taakse saatan siirtää myös koiran sinne. No, mutta enpäs lähtenytkään kokeilemaan tätä vaan alotin koko homman täysin alusta.

1. Opetin koiran koskemaan nenällä mun reiteen liimattuun ilmastointiteippiin.

2. Tän jälkeen otin koiran perusasentoon ja edelleenkin naksuttelin teippiin koskemisesta.

3. Siirsin teippiä lähemmäs etureittä ja naksuttelin poskella koskemisesta, koska nose-touch on aika mahdoton tässä asennossa.

4. Otin askeleen eteen ja edelleen koira tarjoaa poskikosketusta.

5. Liitin toimintoon sanan "liki".

6. Olen voittaja ja koirani maailman älykkäin!

Tän treenin aikana koira hoksas sen, että naksutan poskikosketuksesta ja siirsi paikan 20 senttiä taaemmas. Hommahan ei suinkaan ollu tässä, vaan nyt pitää pitää tästä kiinni, eikä palkata koskaan enää vanhoista jutuista. Yhdellä askeleella, kohti parempaa seuraamista. Kuvaan tänne kuukauden päästä uuden videon. Katsotaan missä sillon mennään, toivottavasti taaempana. Niin ja hei, perusasento siirtyi tämän myötä myös automaattisesti taaemmas. Muistinko kertoa, että mulla on maailman älykkäin koira <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihan sika hyvästä vinkistä! Pakko testata omillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kestä! Meillä se on ainakin toiminu :) Ei tota uutta käskyä vaan vielä pidemmillä pätkillä voi käyttää, mutta ehkä vielä joskus?

      Poista