lauantai 30. marraskuuta 2013

Viikon fiilikset

Tällä viikolla on tehty kolme treeniä ja lenkkeilty ihanissa aurinkoisissa keleissä. Keskiviikkona aksattiin. A:ta ja putkea pimeisiin kulmiin. Eipä ollut meidän alaa sen, mutta miten voisikaan kun ei olla niitä tehty. Täytyy taas ottaa asiaksi mennä hallille ihan agility mielessä. Kepit D suoritti radalla moitteettomasti ja jäi kyllä melkoisen tyytyväinen olo. Nyt otetaan matkaan maxi-rengas ja tammikuussa korkataan kisat. Tuli tänään talkoissa niin kova polte. Katoin ykkösen rataa ja mietin, että hitsit kyllä me ollaan ihan tolla tasolla. Toki saatoin tänään olla vaan optimistisella tuulella :D

Tokoiltiin perjantaina jääkylmässä maneesissa kera Annan ja Hennan. Tein muuten keskiviikon treeneissä myös tokoa, kentän laidalla. Vaadin kontaktia, vaikka vieressä haukuttiin ja käytiin kierroksilla. Hyvin D piti ja muutaman "höpö höpön" jälkeen ei edes yrittänyt laskea sitä. Taas voi miettiä, että miksi en ole vaatinut aiemmin. Hyvin näyttää kestävän kieltämisen laskematta virettä.

Niin takaisin siihen perjantaihin. Saatiin Annalta kullan arvoisia vinkkejä. Luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja nopealla palkalla. Jos vaadin koiralta sähäkkyyttä, myös palkan pitää tulla yhtä nopeasti. Avustajan kanssa palkkaa kaikista eri suunnista :) Nyt myös ne kriteerit, ei palkkaa hitaasta toiminnosta, ainoastaan sellaisesta, johon olisin kokeessa tyytyväinen. Ruutuun kokeiltiin sitä, että vietiin koira ruudun reunalle ja käskettiin siitä ruutuun. Näin vahvistellaan ja toivotaan, että menee heti ensimmäisellä sinne minne kuuluukin. Faktahan on se, ettei D vielä osaa ruudun paikkaa 100 %, korjaa kyllä keskelle, mutta ensimmäisellä saattaa jäädä mihin sun sattuu.

Kirjoittelin jo tammikuun kokeita kalenteriin. Nyt alle tehokas joulukuu ja tammikuussa kokeeseen kokeilemaan. Ajattelin, että ensi vuonna korkataan jo EVL:ssä. Sitähän ei tiedä, vaikka olisi vasta ensi jouluna, mutta kuitenkin vuonna 2014, toivottavasti. Tavoitteita täytyy olla.

Niin ja D:llä on taas hiiva tassuissa. Ehdinhän mä olla kuukauden käyttämättä Malasebia ja ei se ei johdu ruuasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti