torstai 6. helmikuuta 2014

Naksuttelun ammattilainen

Ja jälleen ollaan täällä päivittämässä :) Käytiin eilen Fiinin kanssa 4 kertaa autoilemassa ja jihuu se oppi olemaan hiljaa. Ei siihen kyllä paljon tarvittu. Jo ensimmäisellä kerralla kun D oli matkassa kuului vain pientä vikinää ja seuraavilla kerroilla takakontti olikin jo hiljainen. Näistä pienistä uusista jutuista tulee tosi hyvä fiilis.

Pihalla on pussattu kaikki naapurit, lapset ja koirat. Kipaistiin myös Raakapaikka Jyväskylässä hakemassa vähän purtavaa. Detta pääsi tassuongelman vuoksi testaamaan yhtä tuotetta, joka saatiin samalla matkaan. Tutustun homman tänään (tuoteselosteet englanniksi) ja kerron sitten lisää. Toivotaan sormet ristissä, että auttaa. Näin of the topic Detan kanssa naksutellaan nyt ahkerasti kaukojen vaihtoja tasapainotyynyllä. Tunnarikapulat ovat mystisesti kadonneet tähän 60 neliöön, mutta kaivan ne esille tänään.

 Tuntuu ettei mikään paikka järkytä pienen koiran elämää. Kaikkialla on kivaa, eikä uusissa jutuissa ole sen kummempaa ihmeteltävää. Naksuttelut on hyvässä tahdissa. Nami näkyvillä osaa jo ottaa katsekontaktia. Tässä ohessa Fiini on alkanut oppia palkkaukseen ja siihen mistä se nami oikeen tulee. Naksuun ehdollistu nopeesti. Seuraavana projektina on alkaa naksutella häkkiin. Kun paketti on saatu pois siirrytään hallille. Tietenkin jokainen kanssatreenaaja toivoo, ettei häkissä odottele kiljuva kelpien pentu.

Eilen syötiin viimeinen kipulääke, joten oksentelu toivottavasti loppuu tänään. Ruoka maistuu ainakin paremmin kuin hyvin. Käydään tänään treenikaverilla Elisalla vaihtamassa paketti. Pää alkaa olla jo niin kulunut, että tassu tulee kohta läpi ja hökötys kastuikin kerran. Fii työnsi sen vesikuppiin. Kukaan ei varmaan yllättynyt:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti