sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pystykorva

Fiinin molemmat korvat ovat nyt tukevasti pystyssä. Oksentelu on loppunut ja muutenkin kaikki menee loistavasti. Ulos on otettu nakit, eikä luoksetulo voisi olla hauskempaa. Tuosta neidistä tosin löytyy paljon myös omaa tahtoa. Tänään en päästänyt moikkaamaan naapurin kultsia ja sain kuulla kunniani, ihan kirjaimellisesti.

Detan kanssa naksuteltiin tänään seiso-maahan vaihtoja. Selkeästi hommassa alkaa olla ideaa. Tekee jo noin 4/5 toistoista oikein, mutta matkaahan ei vielä ole kuin metrin verran. Hyvä tästä tulee, vielä yli kuukausi aikaa kokeesen. Tunnaria ajattelin kokeilla huomenna rohkeasti molemmilla koirilla. Katsotaan mitä pieni neiti on tästä mieltä.

Koirat ovat tänään innostuneet yhteisiin vetoleikkeihin. Ihan huippua! Nukkuvat samalla tyynyllä ja hakeutuvat lähekkäin. Vielä hetkittäin D saattaa ärähtää. Kummallisesti se kyllä päästää pienen ahmatin syömään omasta kupistaan. Ehkä sillä on taas juoksujen jälkeen jotain henkistä häikkää? Edes iltainen liha-ateria ei saa ärähtämään.

Täällä lasketaan jo päiviä paketin poistamiseen. Varasin ajan torstaille. Toivotaan, että varvas on parantunut. Uskoisin niin, koska jo viime torstaina paketinvaihdon yhteydessä Fiini antoi harottaa varpaita, eikä se selkeästi ollut enää kipeä. Olisi kiva päästä kunnolla ulkoilemaan ja peuhaamaan siskon kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti