sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Miulla on mediBC!!

Oon edelleenkin niin innoissani etten meinaa pysyä pöksyissä! Detta mitattiin eilen yhdellä mittauksella mediksi. Olin jännittäny tätä päivää ihan kauheesti. Maha oli koko aamun kipeenä ja mietin koko ajan, että hitto jos se onkin maxi. Käytin sen noin kuukausi takaperin epävirallisesti toisella tuomarilla ja hänen mielestään oli selkeä maxi, vaikka olikin ihan milleistä kiinni. No, tietenkin tässä vaiheessa omistaja myy maansa ja on täysin varma, että koirasta ei mediä tehdä, mutta niin vaan tehtiin ja vielä kirkkaasti yhdellä mittauksella.

Mitä me tästä opimme? Jos oma koira on selkeesti rajalla, niin kannattaa kysellä sellasia tuomareita, jotka laittaa mielellään pienempään luokkaan. Tässä on kuitenkin puntarissa melkoinen rasitus koiralle. 20 cm on paljon rimojen korkeudessa! Niin ja tiesittekö ettei nykypäivänä voi enää repiä kisakirjoja, kuten ennen vanhaan tehtiin? Mittaukset kirjataan samantien Kennelliittoon.

Huomenna on ensimmäiset treenit uuden koutsin kanssa ja viikonloppuna Jenna Caloanderin koulutus. Kaikki tämä medirimmoilla!! Jihuu!! Skumppaa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti