maanantai 25. lokakuuta 2010

Nukkumatti vei koirani.

Oltii siis viikonloppu Detan kanssa kaksi, niinku jo aiemmin sanoin. Tai siis Luna ei ollu kotona mutta mun äiti (Detan mummi) oli kylässä :D. Lauantaina oltii raunioilla Eddien ja Maijan kanssa. Olin Eddielle maalimiehenä ku Maija reenas hakua, jota kokeiltii myös Detalla. Hakua ei voi alottaa niin että omistaja menee piiloo ja koira jää vieraan kanssa, jos koira on arka. Esim. Lunan kanssa ei tulis kysymykseenkää et mä menisin piloo ja joku muu pitäis sitä kiinni.

Oltiin kesällä mummon synttäreillä ja Luna oli mukana. Menin hakemaa sisältä ruokaa ja jätin Lunan Miskan kanssa ulos (pihalla oli paljo muitaki ihmisiä), toki se jäi sinne itkemää ku ois halunnu mun mukaan. Jotenki neiti pääs sitte irti hihnasta ja juoksi samantien nii kovaa ku jaloista pääsi sisälle mun sylii, ja oli reppana vielä valkonen hilseestä. Toki se on nyt vähä reipastunu, mutta tosi kiintyny ja vähä arka edellee.

Noh, Detta kuitenki on niin tomera täti ettei se varmaa pistäis pahaksee, vaikka Maija veis sen kotiin pysyvästi. Niinpä ne sitte jäi oottamaa ja mä juoksin piiloon, alotettii tietty iha helpoilla piiloilla ja lyhyellä välimatkalla. Nopeesti pentu tajus mikä on homman nimi, ja ku ihmine löytyy saadaa paljo herkkuja. ja kehuja Vaihettii sitte parin kerran jälkee nii että Maija meni piiloo, aluks Dettaa vähä mietitytti et uskaltaako tota möykkyä lähestyä, mut heti ku naama näky ni jalat alle ja syliin. Menestyksellistä hakua siis 15 vko:a vanhan pennun kanssa. Luna ois tässä loistava, sovittiinki et mennää tällä viikolla kokeilemaa.

Sunnuntaina alotin kotona seisomisen reenaamisen ja huomasin ettei se ookkaan kovin helppoa (niinku kaikki muu tähä asti).  Detta tarjoo heti istumista ja maahan menoa, työnsin vähä jalkaa pennun alle nii että sen oli pakko nousta ja NAKS herkku. Katotaan tuottaako se tulosta. Päivällä oli myös koirakoulu, jossa oltiin vaikka mietin että kannattaako edes mennä. Detta oli aamulla sitä mieltä ettei tänään tehä yhteistyötä, mut ajattelin et kyl me kattomaa ja leikkimää voidaa mennä. Luulen et pentu oli väsyny reenaamisesta ja leikkimisestä.

Mietin vaan että kuinka monta kertaa voidaan käydä "tutustumassa" siellä ja välillä Tokoilla, nii että Detta saa moikkailla kaikkia? Toki on hyvä että kaikkia nähää ja kaikkee totutaa mut jos siellä pitkään käy noin koira oppii varmasti yhdistämää kentän leikkipaikaks, eikä työpaikaks. Hmmmmh....

Sunnuntai iltana molemmat nukku, eikä hievahtanukkaa jos nousin sohvalta keittiöön ( vaikka yleensä kävellään junassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti