lauantai 9. lokakuuta 2010

Retkeilemässä.

Tänää oliki Detalla kaikkee kummallista ja uutta. Oltii syysretkellä sulosaaressa, paistamassa makkaraa ja kattelemassa ihmisiä (mun koulukavereita). Eli siis vaa kattelemassa ihmisiä, ku enhä mä syö lihaa, onneks tytöt oli kuitenki leiponu ihania herkkuja joita saatii maistella.

En ottanu Dettaa mukaa siks et saisin kouluttaa sitä, vaa iha vaa sen takia et se näkee monenlaisia ihmisiä ja oppii erilaisii ympäristöihi. Pidinki sitä irti koko aja, välillä kutsuin luokse ja annoin herkun. Paikalla oli muitaki innokkaita kouluttajia, Kauri ajatteli opettaa Dettaa hakemaan keppiä ja kuulemma onnistuki siinä aina välillä. Tässä muutama otos niitten touhuista :

Ei oo kyllä mitää hajua mitä tässä kuvassa tapahtuu? Ja missä se keppi on?

 Poseeraus koulutushetken jälkeen.

Detta moikkaili kaikkia vuorotellen myös ohikulkijoita, onneks neiti on niin pieni ja hellyyttävä ettei se pelota ketään. Joissaki tilanteissa sen sai jopa herkuilla luokse, vaikka joku tuntematon käveli ohi. Loistavaa häiriöharjotusta siis.

Reissussa oli myös Himba koira, joka leikki Detan kanssa. Himban mami koetti opettaa kepin hakua, Himban avulla, en oo täysin varma hoksattiinko hommaa, mutta kovasti Detta oli herkkujen perään. Ahneus koitu myös Detan kohtaloks ku Himba päätti varastaa makkarapaketin ja juoksi se suussa meitä karkuun, pikkunen tietenki päätti mennä perässä ja tunki nenänsä väliin. Himba ärähti tosi kovasti ja saatto jopa näykätäkki, ainaki Detta tuli itkien hakemaan turvaa. Onneks tästä toivuttiin nopeesti, eikä Himba pelottanu puolen minuutin päästä enää ollenkaa. Neiti uskals vielä mennä jalkoihi pyörimää, eikä koko tapahtumaa ees muistettu.

Kaikkia pusuttelemassa, kuvassa vuorossa Matti.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti