lauantai 15. tammikuuta 2011

Koirien hyvinvoinnin puolesta.

Nyt on osteltu koirille jos jonkun näköstä vermettä. En tiiä kerroinko jo aiemmin, mut Lunalle ostettii uus fleecepuku ja se on jo jopa pystyny pissimää sen kanssa. Aluks se ei oikee tykänny ajatuksesta, et fleece verhoilee koko sen kropan ja käveli mököttäen, eikä suostunu tekemää mitää, nyt siihe on kuitenki jo totuttu :) 

Tänää kiersin sitte kaikki Savonlinnan lukuiset eläinkaupat ja etin sille pipoa, jonka ois saanu yläpäästä kiristettyä. Lunan korvat on nimittäin paleltunu kerra oikee kunnolla ja se sai molemmat korvien päät iha verille. Luinki sit dobermann -palstalta et monella siellä käyvien koirista on pipot. Jos oon iha rehelline ni en todellakaa tienny että koirille on olemassa sellasia ! Luulin et ihmiset käyttää niitä pienillä koirilla muotimielessä, mut olin näköjää hyvinki väärässä. No asiaan taas, sellasta pipoa ei siis löytyny mistään. Ilmeisesti netistä pitäis tilata, mut en vielä oo jaksanu panostaa ja ettiä, ni päätin keksiä jotai muuta. Menin sitte Citymarketin lastenosastolle ja ostin sille lastenkaulurin, jonka voi nyt sujauttaa sen kaulaa ja tunkee luppakorvat sinne sisään.  Ei kai se auta ku lähtee netistä metsästämää oikeeta pipoa ni saadaa neidistä katuuskottava. Tosin on pinkki lastenkauluriki hieno!

Eläinkaupasta tarttu mukaa myös peti. Ajattelin vihdoin vähä panostaa, ku aina ennen oon rakennellu jotai peittokasoja joissa koirat nukkuu. Nyt meillä onki sitte aivan älyttömän hieno peti, joka oli myös älyttömän kallis, mut jossa koirat tykkäs heti nukkua. Detta nyt ei ehkä iha nii hirveesti perusta, ku sillä on aina kuuma. Viilee lattia on ilmeisesti parempi?

 Luna ainaki tykkää

Laitan muutaman ees vähä onnistuneen kuvan meijä talvisesta lenkistä metsässä, jaksoin vihdoin ottaa kameran mukaan. Illalla voisin myös kuvata sitä ihanaa uutta kauluria ku ollaa lähössä lenkille. Muutaman joulukuvan voisin vielä laittaa sen lisäks. Nii ja en oo varma oonko tänne kertonu, mut mun koirat alkaa nyt kovaa vauhtia siirtyä raakaruokintaan. Oon lukenu siitä nyt tosi paljo, ja onha mulla aina apuna Maija, joka tietää kaikesta kaiken ;). Nyt meillä siis totutellaa pikku hiljaa raakaan lihaan ja katotaa mitä siitä tulee. Tuskin meistä koskaa tulee iha kokonaa Barffaajia, mut katotaa kuinka reippaana jaksan olla. Uskon et se tekee Lunan turkille tosi hyvää. Täältä löytyy musta hyvä lyhyt ja ytimekäs tietopaketti ja hauskoja pukukuvia, iha huiput sivut:

Zayora's

Tässäpä siis nyt vielä kuvia lenkeiltä ja joulusta:





Jatketaan tästä ens viikolla, tänään piti päästä Lunan kanssa hiihtämää ja Detan kanssa pitkälle metsään, mut -15 ei houkuta, etenkää ku viimeks tuloksena oli vilustunu koira. Meillä siis ollaan namin piilotusta sisällä. Luin myös tosi hyvän idean, tolta sivulta jonka aiemmin mainitsin. Älyleluja voi tehä myös ite, muovikoriin sanomalehtiä ja sinne sisää piilotettuja herkkuja, sitte koirat vaa tonkimaa. Hauska idea, pitää kokeilla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti