lauantai 19. maaliskuuta 2011

Miks mun täytyy käydä koulua?

Nyt on koirat valittettavasti jääny taka-alalle, en oo kerenny harrastamaa pitkiä lenkkejä enkä juuri reenaamaankaa muutamaan päivään. Teen joka päivä kauheesti kouluhommia ja oon jopa 10 tunnin päiviä koululla. Mietin miten ihmiset pärjää yliopistossa ja voi olla vielä samaan aikaan koirien omistajia, onneks meitä on kaks ni ei tuu tytöille nii pitkiä päiviä. Mun onneks myös koirat on ollu jotenki kauheen flegmaattisia viime päivät. Luna vaa nukkuu ja Detta syö välillä luuta tai kongia ja nukkuu. Toki ne innostuu ku tullaan kotiin, mut muuten oikeestaan päivät on ollu pelkkää unta. Voiha se olla et Luna neidistä alkaa kohta tulla aikuinen ja sen mielestä nukkuminen on ihanaa?

Detan kanssa ollaa alettu reenamaa uutta liikettä, joka on sujahdus mun jalkojen välistä. Alotettiin se eilen ja meni tosi kivasti. Opetan kaikki liikkeet (ainaki yritän) sheippaamalla, siinä ihana huomata ku toinen yrittää ja yrittää ja sit tulee AHAA -elämys. Huomaan oikee ku lamppu syttyy Detan pään päälle (: Tänää ollaa käyty jo puolen tunnin lenkki metsässä (kello on vasta 8) ja illalla ois tarkotus tokoilla urakalla. Päivällä on suunnitteilla lenkki Panu herran kanssa, joka on 14-vuotias vetreä suomenpystykorva uros.

 Luna Jyväskylän kodissa <3

 
 
Viikollla olin juoksuttamassa Lunaa uusien kavereiden kanssa, Bella ja muistaakseni Lana tanskandoggit olivat oikein kauniita ja iloisia ladyjä. Luna jännitti aluks Bellaa iha kauheesti, eikä oikee päässy mukaa leikkii. Lanan kanssa kemiat ois kohdannu, mut sit puolestaa Lana oli se jota ei innostanu, syynä saatto tosin olla valeraskaus, joka sekotti tytön päätä. Sovittii et mennää ens viikolla toisen kerran, ni ehkä Luna innostuu Bellan seurasta ja unohtaa jännittämisen. Oliha ne aika isoja tyttöjä (: Ois nii mukava saada täältä Savonlinnasta lenkkiseuraa etenki Lunalle ku se rakastaa nii juoksemista ja muita koiria. Ehkä tässä ois tällä kertaa riittävästi, ku eihä täällä mitää tapahu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti