tiistai 26. huhtikuuta 2011

pöyräilyä ja kevät juttuja.

Täällä taas, päivityksiä tulee nyt yhtenään kun pitäs lukea pääsykokeisiin :) Eilen oltiin Lunan kanssa kevätretkellä lossilla. Samalla reenailtiin vähän rauhottumista ja hihnakävelyä. Saatiin ohessa myös ensimmäinen Lunansosialistamis -treeni ku laavu oli täynnä mopopoikia. Mentiin istumaan laiturille ja oltiin siellä niin kauan, että saatiin neiti rentoutumaan. Välillä tuli muutama haukahdus "hei kato noi on tuolla", mut viimein se unohti koko homman. 







Detta sai vuorostaan jäädä hetkeks yksin kotiin ja hyvä niin. Jatkossa se saa jäädä useemminki hetkeks, nimittäin ku saavuttiin kotiportille talosta raikas semmonen ulvonta että huh. Detta ei oo ollu yksin oikeestaa ku iha pari kertaa, mutta jatkossa tulee olemaan lyhyitä aikoja, että saadaan siihenki totuteltua. Possunkorvat oli kuitenki syöty. En usko että kyseessä on mikää oikee eroahistus, niinku Lunalla oli, vaa iha perus turhautuminen. Mitää ei ollu tuhottu, herkut syöty eikä minnekkää tehty tarpeita, joten tilanne ei oo vielä kummonen. Pieniä hetkiä vaa yksin ni kyllä se siitä, meillähän on tunnetusti kokeiltu kaikki lääkkeet eroahdistukseen.

Retken jälkeen lähin ulvovan bordercollieni kanssa pyöräilemään ja se menee jo tosi hienosti. Myös ohitukset muista koirista onnistuu loistavasti. Detta ei enää yritä vetää ollenkaan vaan juoksee koko ajan sillä kohdalla mihin oon sen käskeny. Hankin sen pyörätelinehommelin heti ku ollaan saatu vähän kilometrejä ja varmuutta hommaan. Miska oli samalla Lunan kanssa pyöräilemässä ja meni kuulemma tosi hyvin. Oli myös osannu ohittaa koiran, jota kyllä rehellisesti sanottuna vähä epäilen. Vaikee kuvitella ettei se oo saanu ilohepuleita missään tilanteessa, mutta kaippa se on uskottava ku molemmat on edellee hengissä ja lenkin jälkee tuli kommentti "mehä voidaan jatkossa käydä vaikka joka päivä pyörälenkillä".

Tänään treenaamaan ja kuvailemaan Maijan kurssia (: Ehkä voisin vähä lukeakki???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti