tiistai 24. toukokuuta 2011

Kasvattajien kyttäämistä.

Tänään oon kuluttanu päivääni kyttäilemällä eri dobermanni kasvattajien sivuja. Oon katellu millasia koiria niiltä on tullu ja muutenki vähän sitä kuinka avoimesti ne kertoo siellä asioista. Musta kasvattajassa on tärkeetä se, että kasvattaja on avoin. Kertoo rehellisesti sivuillaan mahollisista sairauksista joita kasvateilla on. Myös kasvattajan tuki on musta tärkee asia. Kasvattajalle pitää voida soittaa jos joku askarruttaa mieltä ja sen pitää myös vastata jos näin on sovittu. Mun mielestä on tervettä olla kiinnostunu pennuista, jotka on ite auttanu maailmaan :) . Koirilta sitte toivonki vielä paljon enemmän. Etenki dobberin toivon olevan avoin, sosiaalinen ja työskentelyhalunen. Näyttelylinjoja en pidä niin tärkeenä kun käyttöominaisuuksia ja terveyttä.

Mitäs muuta? Istuskelen täällä kotona kun koirat nukkuu ja pläräilen kaikkia nettisivuja. Huomenna ollaan menossa Lunan kanssa saattamaan poikia kun ne meinaa kävellä täältä Savonlinnasta Helsinkiin. Aika sairasta, mutta hienon asian puolesta ne kamppailee. Käytän tietenki taas tilaisuuden hyväkseni ja vien Lunan sellaseen paikkaan, jossa on paljon ihmisiä ja hälinää eli kattomaan poikien lähtöä. Hengaillaan siellä ja katellaan maailmanmenoa.

Detan kanssa ois tänään tarkotus tottistella iha vaan kotona ja tässä omassa pihassa, samalla ku Luna on pitkällä lenkillä. Seuraamista, jäävejä, paikkamakuuta ja uutena juttuna tänään merkille meno. Katotaan miten saadaan homma lähtemään :) Lopuks vielä joku pieni jäljen pätkä tai makkararuutu tohon nurtsille. Sitä näyttelysipsutusta täytyis myös treenata, mut se innostaa nyt niin paljon että eiköhä jätetä se toiseen päivään.

Torstaina mennään näiden suunnitelmien mukaan hakuilemaan, ja ehkä myös vähän tottistelemaan Lunan kanssa. Sunnuntaina otan arkitottikseen molemmat tekemään häiriötä. 

Tarvittais nyt tänne kovasti joku lenkkikaveri, että saatais kunnolla juoksutettua koiria!

Tässä muutama linkki niille, jotka ei tiedä koko kävelystä mitään :) Käykää facessa tykkäilemässä.

http://www.facebook.com/savonlinnadecompostela
http://savonlinnadecompostela.blogspot.com
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti