sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kolmisin kotona.

Ollaan oltu perjantaista asti neitokaisten kanssa kolmistaan :) Perjantaina molemmat oli kuulemma käyny yli tunnin lenkin jo ennen ku olin heränny, ja Luna vielä se jälkeen pyöräilemässä puolisen tuntia. Mulle ei siis jääny mitään tehtävää, molemmat koirat oli jostain syystä niin puhki ja Maija oli vielä tulossa hieromaan. Kummallaki koirista oli kuulemma nyt jumeja, viimeks ei ollu kummallakaa joten aika ihmeellistä. Tosin oon pyöräilly Detan kanssa nyt paristi ja Miska ja Luna on alottanu säännölliset pyörälenkit. Lämmittelyt ja jäähdyttelyt oon aina tehny, joskus paremmin joskus huonommin, mutta aina silti tehny. Se on ilmeisesti ihan totta, että urheileva koira tarttee myös sitä lihashuoltoa.

Eilen kävin Eevan, samojedi Nemon ja Lunan kanssa metsässä. Lunasta kyllä huomaa, että sen kunto on rapistunu ihan hirveesti. Tuntuu ettei se jaksa lähellekkään niin paljon kun syksyllä. Saman Miska sano huomanneensa pyörälenkillä :) Tosin ihmekkös se kun pakkaset rajotti talvella tekemisiä ja osittain myös Lunan sairastuminen ja tassun aukeaminen. Ens viikosta alettaan Lunan kanssa juoksemaan tossa pururadalla, ku se alkaa olla taas ihan kohtalaisessa kunnossa. Nää lenkit on sitte varmaa lähinnä palauttavia, koska mun vauhtihan ei oo päätähuimaava. Tosin vetäminen tuo Lunalle enemmän fyysisyyttä hommaan :) Lunan lenkkeilyn täytyy nyt tapahtua rauhassa, ettei aleta liian nopeesti rasittamaan sitä liikaa. Jo pelkät vapaana juoksut kaverin kanssa näyttää väsyttävän sitä, joten sekin toimii.

Detan kanssa ois tänään näyttelytreenit klo 14, mutta joudun eilen olemaan 10 tuntia töissä huonoilla kengillä nii jalkapohjia särkee ihan mielettömästi. Tuli toi päivän pituus aivan yllätyksenä ja piti soittaa Eeva hätiin hoitamaan koiria, eihän ne nyt mitenkään pärjää 11 tuntia käymättä pihalla. En siis oo ihan varma vielä mennäänkö, sinne pitää kuitenkin kävellä noin. 3,5 km. eli 7 km plus ainaki tunnin seisominen. Toisaalta voitais mennä myös arkitokoon tohon läheiselle kentälle ottamaan häiriöitä. Seki on vaa kurjaa ku ei saa koiraa autoon. Musta on parasta kun voi tehdä 15 min täysillä ja koira autoon, sitte taas 15 min täysillä ja koira autoon. Jää sellanen yleinen hösöttäminen siitä hommasta. Toki oishan se hyvä alkaa treenata myös sitä rauhottumista eri paikkoihin, niin ettei koira oiskaan autossa. Tätä täytyy miettiä, mua kyllä innostas ne näyttelytreenit sen verran että sinne vois olla hyvä suunnata :) Tai ainaki oltas sen tarpeessa.

Kahteen mätsäriin ollaan vielä menossa koirien kanssa, Lunalle häiriötä ja ylipäätänsä hälinässä oloa ja Detalle näyttelytreeniä. Tosin voihan se olla et innostun esittämään Lunanki :) Pitää kyllä yrittää saada joku kaveri mukaan sinne Juvan näyttelyihin, tartten nimittäin henkistä tukea!

Laukaa 2.6.
Muurame 12.6.

Oli muistaakseni ne mätsärit? Toko on meillä nyt sellasella puoli tauolla. Kerta viikkoon jaksan hioa liikkeitä, mutta sen enempää ei millään pysty. Tosin kyllähän niitä hiotaan kaiken muun ohessa :) Sitä kaikkea muuta kun ois nyt kivempi tehä :) Eiköhä muhun tässä kesän aikana vielä se tokokärpänenki purase. Kesällä voi vaan tehä kaikkea niin kivaa, jälkeä, hakua, juosta, pyöräillä yms. mitä ei talvella voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti