keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Mätsäri ja mökkireissu.

En oo tainu laittaa tänne kuvia meijän viikonloppusesta mökkireissusta, siis ei se viime viikonloppu ollut mutta joskus ennen sitä :D Koirillahan oli siellä ihanaa, ja molemmat oli niin väsyneitä mökkeilyn jälkeen, ettei niitä viittiny edes lenkittää 2 vuorokauteen :D Luna tykkää kauheesti kahlaamisesta, vaikkei se osaakkaan oikeesti uida. Heittelin sille keppiä veteen ja voi että sitä ilon määrää. Detta oli kuulemma käyny myös uimassa ja uiki hyvin, muttei neiti sen yhen kokeilun jälkeen viittiny edes laiturille astua, niin kurjaa se oli. Emmi ja Isla oli myös käymässä mökillä ja espanjanvesikoira pentu ui tosi hienosti :)









"Parempi että toi kaveri hakee ton kepin tuolta syvältä, mä nimittäin saatan upota"


Mätsäri ei menny meijän osalta kovinkaan hyvin. Sijotus oli sin 4. Päästiin siis kuitenkin palkinnoille. Tuomari joka tätä arvioi, oli joku oikea tuomari, jolla on oikeudet tuomaroida usempaakin eri rotua ja musta tää herra oli tosi epäoikeudenmukanen. Koira joka meijät voitti ei näyttäny edes hampaita, eikä seissy. Mä tosiaan luulin että mätsäreissä on tarkotus harjotella esittämistä eikä palkita sen mukaan kumpi on kauniimpi. Voi tosin olla, että oon hoksannu koko homman täysin väärin :D Kelasin myös että jos näyttelyt toimii oikeesti tolla periaatteella, ni ei musta sittenkää tuu nättelyihmistä. Mun mielestä on paljon hienompaa se, miten koira käyttäytyy kun kuinka kaunis se on. Detta oli kuitenki hieno, seiso hyvin, se ihme sipsutus ei menny nii hienosti kun viimeks, mutta meni kuitenkin :) Otettiin myös tottista siellä häiriöissä ja meni hienosti. On mulla kyllä hienot koirat.

Luna oli myös mukana ja pujottelin sen kanssa odottelevia koirakoita ja otin perusasentoja. Neiti keskitty tosi hyvin, eikä ottany häiriötä edes haukkuvista koirista. On se kyllä niin hieno nykyään <3 Molemmat alkaa olla tosi yhteiskuntakelposia neitokaisia. Ei pitäs ottaa vaa tota yhtä mätsäriä noin vakavasti, mutta mä kun oon niin kilpailuhenkinen :D






2 kommenttia:

  1. Mätsäreissä riippuu tuomarista aina millä perusteilla sijoittaa koirat, mutta yleensä onneksi koiran käyttäytymisen perusteella. :) Mutta viimeksi meidät jätettiin Tuiken kanssa sijoittamatta ja tuomari kehui kuinka hienon näkönen Tude ja miten hienosti se liikkuu ja käyttäytyy, mutta kun siltä oli leikattu turkki niin ei voinu sijoittua. :D Että, tämmöistäkin voi mätsäreissä sattua.

    Oikeat näyttelythän on sitten ihan täysin vaan sitä koiran ulkomuotoa.

    VastaaPoista
  2. Joo noin mäki sen homman oon käsittäny. En siis ilmeisesti ollu väärässä :) Höh, mitä tuomareita. Ku musta sen mätsärin kuuluu olla vaan tilaisuus jossa harjotellaan koira käytöstä ja palkitaan siitä kun se onnistuu. Eikä siitä jos toinen ei oo kaunis :D

    VastaaPoista