sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Palkinnoille mätsärissä !

Me päästiin palkinnoille! Oon niin ylpee mun vauvasta että huh. Tää oli kuitenkin vasta meijän ensimmäinen "näyttely" -kokeilu ja heti saatiin palkinto. Tuomari sano että koira seisoo hienosti ja liikkuu kauniisti. Tutustuin myös BC -kasvattajaan, joka kerto pitävänsä näyttelytreenejä ja kutsu meijät sinne. Kehotti meitä ehottomasti menemään oikeisiin näyttelyihin, vaikka Detta onki poikkeuksellisen pieni. Sillä itellään on kuulemma menestyny pieni bortsu. Ei mua ennen kiinnostanu ollenkaa toi näyttelypelleily, mut sehä on ihan kivaa hommaa. Tuli niin hyvä mieli ku tuomarit otti monesti jatkoon :)

Oltiin siis lopulta 2. siinä omassa erässä (ei hajuakaa mikskä sitä oikeesti sanotaan) joten ei päästy, tässä tapauksessa jouduttu Best in Show? finaaliin. Niin siis unohdin sanoa, että esitin sittenki koiran ite. Heidi oli ihana ku tarjoutu esittämään, mutta sitte rohkasin itteni ja esitin sen. Se ei tosin jännittäny ollenkaa, tuomarit oli tutut ja Detta hyvässä tilassa. Se kävi pyöräilemässä ennen mätsäriä, joten se oli siellä ihanan lungi, eikä hössöttäny. Oon niin ylpee siitä, että se seiso KOKO ajan ja Heidin mukaan vielä hienosti. Eikä se ottanu ku yhellä kiekalla kaks laukkaa ku lähin juoksemaan (tuomarit ei huomannu tätä) ja sen jälkeen sipsutteli hienosti.

Tulevaisuudessa me mennään näyttelyyn, oikeeseen sellaseen. Tosin ennen sitä täytyy harjotella enemmän ku kaks päivää. Tulipas niin hyvä mieli, vaikka oliki tollanen leikkimielinen bätle. Kiitos ihanalle Heidille, joka opetti meitä ja kerto mitä pitää tehä <3 Kamerasta loppu akku ku testattiin sitä, eli tuloksena tästä kuva, jossa mä irvistän kameralle 4 tuntia viime yönä nukkuneena, KAUNISTA.

2 kommenttia:

  1. Hei oli niitä kuvia enemmänkin! Ainakin luulin ottaneeni kehästä kuvia. Tarkistapa kamerasta. :) Olitte kyllä hienoja, hyvä team L&D! Hyvä, että itse esitit, siihenhän tässä koko ajan tähdättiinkin. Ja eihän se esittäminen sittenkään ollut niin kamalaa, mähän sanoin. ;)

    VastaaPoista
  2. Kamerassa oliki miljuunia kuvia, sussa on ilmeisesti sähköä ;)

    VastaaPoista