torstai 30. kesäkuuta 2011

Huomenna pääsen vihdoin treenaamaan.

Viime aikoina on ollu tajuton kiire ja nyt kun alkaa heinäkuu niin kiire sen kun yltyy. Oon ollu Provinssissa töissä, ollaan mökkeilty melkein viikon verran ja ens kuussa pitäis painaa 6 päivän viikkoja joka päivä 9 tunnin verran. Koirien aikaa tää tietenkin verottaa, tosin niiden kanssa ei vois näillä keleillä edes treenailla päivisin, joten mikäpäs siinä. Miska käyttää koirat aamusin pitkällä ja mä kaikkina kuuden päivinä treenaan vielä iltasin. Samalla ku treenaan Dettaa Miska pyöräilee Lunan kanssa, tosin vaan viileinä iltoina. Saadaan Luna talveks valjakkohiihto kuntoon ja Detta kevääks toko-kokeisiin.

Irtisanoin tänään asunnon joten heinäkuun viimenen päivä pitäs kämpän olla tyhjä. Ootan niin innolla muuttoa pois täältä :) Haaveena ois päästä myös johonki hyvään agi-porukkaan Detan kanssa. Lunan kanssa meitä oottaa tietävät ja harrastavat dobi-porukat ja eihän sitä tiiä vaikka joskus alettais senkin kanssa ihan kisailemaan. Enää heinäkuu!

Meillä on ylihuomenna se Detan eka näyttely ikinä, ja mulla ei oo hajuakaa miten tää koira pitäs "trimmata". Satu ei ehdi auttaa mua, meillä menee työvuorot niin ristiin. Aina kun mä pääsen, se menee. Voi olla et siistin vaan korvat sisältä ja jalkoja jotenki? Oispa täällä Savonlinnassa joku joka vois auttaa. Täytyy kokeilla netistä katella jos löytäsin jonkun kenelle voisin antaa vähä rahaa avusta. MikSi, ois miksi mun täytyy olla tällanen mattimyöhänen? Tänki ois voinu hoitaa paljon aiemmin. Ainakaan BC-linkeistä ei löytyny, ois täällä varmasti jotain aktiivisia harrastajia.

Päivittelin aiemmin sitä Detan karvanlähtöä ja eilen ku tulin 8 tunnin jälkeen kotiin ni koko eteinen oli täynnä karvapalloja. En viitti pitää edes mattoja enää, koska joudun joka päivä imuroimaan. Otin kuvan tästä todisteeks.


Siis jotain aivan kauheeta toi karvan määrä, harjasin Detan illalla 3 kertaa :D Ens kesänä tällä BC:llä ei oo karvoja ollenkaan, se on iha vissi. Nytki ne on vaan näiden näyttelyiden takia.



Detta hiukan väsyneenä mökkireissun jälkeen, Lunanki sai käydä tuuppimassa hereille että sain sen toiseen petiin nukkumaan, kutsuun ei heränny. Meillä on siis olkkarin ovi yöt kiinni.


Ainoo kuva mitä sain koko ke-su mökkeilystä otettua, joten pitihän se tänne laittaa. Luna koittaa pysyä hereillä mut väsyttäs kauheesti :D

2 kommenttia:

  1. Eii! Mä en kestä kun ette oo Savonlinnassa ens vuonna. :( Ihan tyhmää! Tsemppiä kuitenkin tuleviin koitoksiin! Onneksi bloggailet niin voin seurata miten edistytte ja niitätte mainetta... ;) Mutta iksu tulee koko teidän laumaa!

    VastaaPoista
  2. Meillekki tulee ikävä sua! Ei keretty edes lenkkeilee paljoa, ku eka vuos oli nii rankka. Tsemppiä myös sinne, tulkaa meille kylään! :)

    VastaaPoista