lauantai 2. heinäkuuta 2011

ERI1, esitetään laadukkaasti!

"Vielä pieni, hyvin hoikka. Mittasuhteiltaan oikea. Kokoon sopivan luuston omaava reipas narttu. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Ilmeikäs feminiininen pää. Tarpeeksi tummat silmät. Hyvät korvat. Takaosan kehitys vielä kesken. Häntä ajoittain korkea. Liikkuu vähän sidotusti edestä ja on pentumainen edestä. Kaunis koira. Tarvitsee aikaa. ESITETÄÄN LAADUKKAASTI!!"

Näin sano meille tuomari ekassa KV näyttelyssä missä ollaan koskaan oltu. Tulokseksi siis ERI1 joka käsittääkseni hyvä juttu :). "Esitetään laadukkaasti" oli ihan huippu kuulla, koska en oo treenaillu näyttelyhommia, tottis paikallaan seisomisella mentiin. Detta oli kuumuudesta sen verran poikki, ettei jaksanu höseltää. Se seiso hienosti paikallaan eikä pussannu tuomaria märäks. Detan vasen takajalka on kuulemma jotenkin kummallinen, se vetää sitä alle seisoessa. Joku ihan randomiki tuli sanomaan ku seisotin sitä ennen kehiä, että koiran takapää on vasemmalta jumissa. Toivottavasti lonkissa ei oo mitää mätää. Tosin onhan se vielä pieni sekä tosi keskenkasvunen. Esitin sen oikee kylki edellä, siis toisinpäin ku kaikki muut just tän takia.

Kuvia on tulossa mahdollisesti myöhemmin kun saan ne Maijalta. Täytyy kyllä sanoo että oon tosi tyytyväinen. Koiran peräpäässä on rastoja samoin korvien takana, vaikka omasta mielestäni oon hoitanu turkkia ihan hyvin. Satu sai trimmattua korvat ja kannukset ennen näyttelyä, iso kiitos Sadulle, ilman sitä tätä ERIÄ tuskin ois tullu. Nyt vasta huomaan miltä ton neidin korvat oikeesti näyttää :D Olin kyllä niin pihalla. Esittäminen ei jännittäny ollenkaa, varmaan siks ku ollaan kierrelty mätsäreitä aikamoinen määrä ennen tätä. Kateltii myös kehää ennen Detan vuoroa ja huomasin ettei muut koirat esiintyny kovinkaan hyvin. Toki ne liikku kauniisti, mutta paikallaan seisomisessa oli monella ongelmia. Koirat otti häiriötä muualta eikä pystyny keskittymää omistajaan. Ei sais sanoa näin mutta se helpotti mun oloa. 

Kuulin huhua että ekan näyttelyn jälkeen purasis näyttelykärpänen, eipäs käynykkää näin mulle. Esitän Detan vielä Saarijärvellä, ehkä Kouvolassa ja Jyväskylässä sitte päättyy meijän ura :) Tosin eihän sitä tiiä vaikka Detta ois siinä parin vuoden ikäsenä ihan huippu kaunis ni ehkä sitte, mutta ei toi oo mun juttu. En edes arvosta muotovalio -titteliä. Musta on paljon hienompaa olla tokovalio tai ylipäätänsä käyttövalio ku muotovalio. Hyviä arvosteluja saa näköjää huonommallaki esittämisellä kun on vaan oikeen näkönen koira. Toisaalta taas on kiva katella muiden koiria ja millasia ne on. Ja mikä parasta Detta nauttii esiintymisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti