tiistai 23. elokuuta 2011

Luna treenissä

Nyt ollaan taas alotettu Lunan kanssa treenaus. Lauantaina kävin Emmin ja Islan kanssa ottamassa kentällä perusasentoja, luoksetuloja ja paikkamakuuta. Tytskyllä oli kova moti tehä :) Lelupalkka on siitä niin kivaa. Detta oli tietty myös mukana, ja sen kanssa ohjelma oli täysin sama. Projektina on opettaa sivulle tuleminen eri käskyllä ja uudella tavalla. Kieräminen ei vaan toimi. Lunan perusasennot on paljon parempia ku Detan vaikkei sen kanssa oo tehty niin paljon, eli sen on johduttava vaan tavasta. Tuntuu että joka kerta kun koira kiertää perusasento jää yksinkertasesti vaan liian eteen. Plaah.

Tänään taas olin treenailemassa täysin uuessa porukassa. Porukkaa oli suhteellisen paljon ja ajattelin että Lunan treenitavote on ehdottomasti se että se ottaa kontaktia ja leikkii. Eli muutama perusasento ja muuten pelkkää leikkiä. Jokainen uus ihminen kävi myös antamassa Lunalle herkkuja, että saadaan tyttöön reippautta. Tuli kyllä hyvä mieli kun taas näki, että eteenpäin on menty eikä kaikki jänskääkkää enää yhtä paljon. 

Detan kanssa otin paikkamakuuta ja palkkasin pelkästä kontaktista. Yllättävän hyvin jakso keskittyä, noinki pahaks murkuks :D

Lopuks pääsin vielä kattomaan ku konkarit otti esineruutua. Sitä me aletaan kyllä harjotella, oli niin kivan näköstä ja koiratkin tykkäs. Sain hyviä vinkkejä, miten alottaa ja hoksasin myös että mehän ollaan jo tavallaan alotettu. Luna nimittäin ettii useesti lelua metästä ku käyn piilottamassa sen sinne. Nyt vaan lisää treeniä ennen ku koulut alkaa!





Täytyy tarkastaa että molempien tassut on samalla viivalla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti