torstai 29. syyskuuta 2011

Agi on parasta!

Heipparallaa jälleen :) Tällä viikolla on treenattu kosketusalustaa, eilen Detta hierottiin ja tänään oli viimein agi. Huomaan että lasken maanantaista eteenpäin päiviä treeneihin, oon siis löytäny oikeen lajin, josta molemmat tykkää, sekä ohjaaja että koira.

Alotettiin kertaamalla takaaleikkausta, joka meni heti kivasti. Tästä jatkettiin putkella, joka oli taivutettu. Ensimmäinen kerta meni hyvin, mutta toisella kerralla neiti tuijotti mua eikä meinannu millään mennä, oon ehkä jo aiemmin maininnu, mutta meijän suurin ongelma treenatessa on se, että D ottaa koko ajan kontaktia ja kattoo silmiin. Tottakai se menee näin, kun se on aina palkattu siitä. Onnistuneen toiston jälkeen jätettiin homma hautumaan.

Kerrattiin myös sylikäännöstä ja keppejä. Kepeissä alkaa olla jo vauhtia, ja koira menee niille mielellään. Uutena asiana otettiin pakkovalssi jossa koira ensin hyppää yhden esteen ja on tulossa toiselle esteelle mutta ohjaaja nappaakin koiran ja ohjaa hyppäämään toiselta puolelta. Huh miten vaikee selittää, no jos jotain kiinnostaa ni googlettamalla löytyy varmasti huomattavasti parempi selitys.

Viimesenä otettiin kiertämistä ja perään suoraa putkea, joka meni kun vettä vaan. Koira näki targetin putkesta ja hoksas että siihen suuntaan kannattaa mennä. Muutaman toiston jälkeen D lisäs jo huomattavasti vauhtia ennen putkeen menemistä. Oon kyllä ylpee neidistä, se teki koko treenin hyvällä motivaatiolla ja molemmilla oli niin kivaa! Huomenna mennään Heidien kanssa treenaamaan ja tällä kertaa agia, yleensä siis aina tottistellaan :) Sieltä suuntaan Serica´s kennelin Satulle kattomaan uutta shelttitulokasta <3 Lauantaina tokotreenit ja sunnuntaina lepo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti