lauantai 3. syyskuuta 2011

Raunioilla sataa ja ropisee, pilipilipompilipilipom

Aamulla suuntasin molempien koirien kanssa kohti raunioita ja heti matkalla alko sataa oikein kunnolla. Siis ei mitään pikkupisaroita vaan ihan oikeita pisaroita. Näinpä jouduttiin värjöttelemään eka puol tuntia autossa. Heidi tuli Himban (rhodesianhauva) kanssa joskus ennen puolta 1 ja samantien kun se ajo paikalle alko paistaa aurinko.

Lunalle otin kaks hakua, joista ensimmäinen oli yllättävän vaikee. Se kävi monta kertaa kattomassa roskiksen, jossa mä olin ollu hetki sitte Eddiellä maalimiehenä, mutta viimein se löys Maijan. Toinen päätettiin tehä sille mahollisimman helpoks, ettei se joudu tekemään liikaa hommia ja harhailemaan. Näinpä se löysi suoraan Maijan ja sai ihanat palkat :)

Detta oli mukana, mutta en tehny sen kanssa kovinkaan paljon. Leikitin, innostin, otin muutaman perusasennon ja yhen lyhyen paikkamakuun. Hyvä määrä sille, se alkaa pikku hiljaa saada sitä tekemisen riemua takasi, minkä murkku siltä varasti. Ens viikolla luvassa taas omatoimisia agitreenejä, tai ehkä jo huomenna...

Lunan kanssa otettiin vielä lopuks esineruutu, tai no leluruutu, jossa oli 3 lelua. Ekan lelun jälkeen oli tehtävä muutama ilokierros lelusuussa ja sitte vasta leikittävä mun kanssa. Hyvin se kuitenki taas löys lelut ja toi ne mulle. Pientä levottomuutta oli havaittavissa oikeestaan kaikkien koirissa, se vähä rokotti tekemistä, mutta kaikenkaikkiaan hyvä treeni !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti