torstai 20. lokakuuta 2011

eteenpäin mars!

Tänään oli taas agitreenit :) Oli tosi kivaa ja hyödyllistä. Tehtiin D:n kanssa 4 esteen sarjaa, kolme hyppyä ja putki. Täytyy kyllä joku päivä kuvata tänne jotain meijän tekemisiä, että saatte nähä mitä oikeesti touhutaan. Näistä mun selityksistä tuskin saa kovinkaan paljon irti.



Hahah naurattaa toi mun kuva, piirsin sen siis ihan paintilla ja spraymaalilla :D Anteeks en jaksanu hifistellä. Välimatkat ei oo ollenkaan todellisia 3 oli oikeesti kauempana ku kuvassa. Tehtiin ensin ihan 1-2 ja sen jälkeen targetti 3 hypyn taakse. D on hyvin hoksannu kiertämisen, tokalle esteelle ei siis menty suoraan ykköseltä, en oo varma tuleeko se ilmi mun kuvasta:D Sitte targetti pois ja ihan yksinkertasesti vaan huuto, "putkeen". Meni niin hienosti <3 Aletaan pikku hiljaa harjottelemaan hyppytekniikkaa. Mehän siis suoritettiin alkuvuodesta Ulla Kaukosen hyppytekniikka kurssi, josta sain paljon eväitä tekniikan opettamiseen.

Kontakti esteitä myös tässä aivan lähiaikoina :) Huomenna hallille tokoilemaan, ajattelin ennen sitä käydä Lunan kanssa juoksemassa, jos flunssa antaa periks. Koira vyöhön ja matkaan, jos tukkosuus ei hellitä meen kävellen ja koira saa kiskoa minkä jaloistaan pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti