sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hassunhauskaa

Treenasin tänään aamulla ja täytyy rehellisesti tunnustaa että olin tyhmä. Koiraa ei selkeestikkään kiinnostanu ja vire oli alhaalla, mutta silti en lopettanu tekemistä. En lopulta oo ees varma johtuko tää molempien paska vire siitä, että mua ei kiinnostanu vai että koiraa ei kiinnostanu. Tulinki tänään siihen tulokseen että koko ens viikko painottuu leikkiin ja siihen että molemmilla on kivaa. Selkeet tavotteet ei ehkä ookkaa nii hyvä juttu, koska sillon tulee helposti treenattua niskalimassa ja unohtaa että kaiken pitäis olla kivaa. Toki palkkaan koiraa leikillä, namilla ja riehumalla mutta kyllä sekin hoksaa kun en oo ollenkaan mukana. Huomenna ja tiistaina on täysin vapaa, mutta keskiviikkona mennään halliin. Voipi olla että treenaillaan vaan agia ja unohetaan koko tokohömpötykset.

Oon käyny koulussa, treenannu ja ollu vielä illat töissä, se alkaa selkeesti rokottamaan jaksamisesta ja mikä pahinta heijastuu myös koiraan. Lunassa tää ei niinkään näy koska ollaan tokoiltu vaan 3 kertaa tällä viikolla ja muuten se on kulkenu Miskan matkassa. Plaahhh...

Tuntuu että itelläki on koko ajan sellanen ahistus päällä, ei saa nukuttua, eikä tehtyä oikeen mitään kun koko ajan miettii että mikä nyt tässä ja tässä liikkeessä menee pieleen. Tää homma on menny kyllä ihan yli., eilen oli hyvät treenit ja tää viikko ois pitäny jättää siihen. Lähetään kohta koko porukka pitkälle metsälenkille Himban ja Heidin kanssa, ehkä se vähän piristää mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti