maanantai 17. lokakuuta 2011

Kotiuduttu kurittomien koirien kera

Nyt ollaan kotona ja uus viikko on taas alkanu. Varailin eilen illalla hallista tälle viikolle kaks vuoroa, että päästään D:n kanssa hiomaan liikkeitä. Toisella kerralla ois tarkotus tehä myös agijuttuja ja tuoda se kosketusalusta halliin. Tällä hetkellä oon kuumeessa kotona, mutta ajattelin ottaa pienen tokohetken: kosketusalustaa, kapulan suussa pitämistä ja merkillemenoa ehkä myös liikkeestä seisomista. Lunan kanssa nenäjuttuja ja luoksetulo.

Koirat on kyllä uskomattomia, ne muuttuu ihan erilaisiks kylässä (Miskan porukoilla). D kokeilee kuka antaa hyppiä ja kerjää jatkuvasti rapsutuksia. Se ei siis anna kenenkää olla hetkeäkää rauhassa, vaan tökkii ja hakkaa tassuilla. Luna taas tunkee nenää toisten ruokiin ja koittaa anoa itelleen herkkuja. Kotona menee aina pari päivää että saadaan koirille muistuteltua oikeeta kaunista käytöstä. Kylässä koirien jatkuva vahtiminen on mahotonta, saatan ite olla kavereilla ja Miska "hoitamassa" koiria, kaiken lisäks siellä ravaa jatkuvasti vieraita jotka antaa hyppiä ja jatkuvaa huomiota.

Muuta ei taidakkaan olla tapahtunu, mietin edelleen minne veisin Lunan leikattavaks. Onko kellään kokemuksia Savonlinnasta? Jyväskylästä? Jostaki tästä hollilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti