perjantai 7. lokakuuta 2011

Kyllä ne koirat vaan yhdistää.

Mietin tänään sitä, kuinka paljon kavereita oon saanu pelkästään koirien kautta. Koirat yhdistää niin paljon, että tuntuu ettei puhuttava koskaan lopu. Tälläki hetkellä tuntuu siltä, että voisin muuttaa uuelle paikkakunnalle tosta noin vaan, koska aina sais kavereita treeniporukoista. On ne koirat vaan niin ihania!

Tänään olin kentällä HeidiHn kanssa, kera molempien koirien. Luna oli niin energinen etten oikeestaan pystyny edes treenaamaan sitä. Homma meni lähinnä leikkimiseen ja muutamaan perusasentoon. Otin myös pari seuraamispätkää, jotka tarkottaa meijän tapauksessa 1-2 askelta, mutta kivaa sillä ainaki oli. Sitä ei todellakaan olis vaikee motivoida palkattomaan työskentelyyn, se tekee kaikkea ihan mielellään ku saa vaan olla mukana.

Detan kanssa tein pientä seuraamispätkää, muutaman jäävän, pöytää, ja hyppyä. Leikitin sitä vielä lopuks pitkän tovin pallolla. Sitähän ei tosiaan pitäny treenata, mutta mutta... kevyesti vaan. Lähinnä motivoin, en treenannu.

Kentältä lähettiin metsälenkille, mutta vein matkalla D:n kotiin. Ajattelin että on hyvä antaa sen välillä leävät. Näinpä lenkille lähti vaan Luna ja Himba. Lunalla oli oikeesti tänään joku superhyperpäivä eikä virta näyttäny loppuvan millään, Himban hermot ei kuitenkaan pettäny koko tunnin aikana, ihme kyllä. Ite en jaksais tollasta riehuvaa penikkaa härkkimässä. Nyt kotona on väsyneitä koiria, ja onnellinen omistaja, joka ottaa koirat kainaloon ja painuu pehkuihin. Huomenna aamusta taas toko, mutta kyllä me jaksetaan painaa :)

Ihanaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Jee, Luna väsyi sittenkin! :D Kiitos seurasta tänään(kin)!

    VastaaPoista
  2. Tää kuva on otettu joku aika sitte, mutta kyllä se nukku lenkin jälkeen :) Himba tekee Lullulle hyvää! Huomenna mennään taas, koitetaan saada Eevaki mukaa.

    VastaaPoista