keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Luna ja BIGmotivaatio

Olin tänään kentällä molempien neitokaisten kanssa ja täytyy kyllä sanoa että Lunalla on uskomaton vire tehä töitä. Täytyy jatkossa ottaa se aina mukaan, niin saadaan siitäki kunnon tokokoira. Lunan ainoo ongelma on luoksepäästävyys, sitä täytyy treenata ja paljon. Tehtiin tänään niin, että Luna oli mulla perusasennossa ja Heidi tuli sitä kohti, L kuitenki ties että sillä on herkkuja joten se ampas onnellisena sitä kohti, eikä tilanne ollu lähelläkään koetilannetta. Hyvä toisaalta niin, paljon positiivisia kokemuksia erilaisista ihmisistä ja vóila me saadaan tokohauva.

Perusasento sujuu, ja yks askel seuraamista, tosin samantien kun koira alkaa edistää sen peppu siirtyy musta vasemmalle, etupää on edelleen suorassa, mutta peppu ties missä. Ollaan kuitenki hyvällä mallilla, ja tän koiran kontakti ei katkee, vaikka tapahtus mitä. Hahah Luna on niin hauska, sen kanssa voi tehä palkatta töitä ihan kuinka kauan vaa, sillä vaan on koko ajan niin kivaa. Sille tuntuu olevan palkkaa jo pelästään se, että se saa olla mukana menossa. Lunan kanssa tein eilen muutaman TÄYDELLISEN luoksetulon, tosin se tekee sen suoraan perusasentoon eikä eteen. Mietin tässä että ollaanko me koskaan ikinä kisaamassa PK puolella, koska jos ollaan niin se täytyis ehottomasti tehä toisella tavalla. No ehkä mä myöhemmin rakennan sille uuden luoksetulon, jos suunnataan sinne, ku musta on kivempi että koira tulee suoraan sivulle.

D teki seuraamista ja alussa tosi hyvällä vireellä, kontaktia pidettiin monta askelta katkeematta! Sen vire kuitenkin laskee vaikken treenais edes pitkään, täytyy keksiä nyt miljoona asiaa jolla saadaan seuraamisesta kivaa. Se yrittää myös selkeesti kusettaa mua, saada kaiken mahollisimman helpolla, kun ennenkään ei vaadittu niin miks nyt vaaditaan? Tänään palkkailin sitä pallolla ja se oli koiran mielestä ihanaa. Sillä pallolla ei sitten leikitäkkään muulloin ku treenatessa :D Huomenna agi ja perjantaina treenaan pelkkää Lunaa. D on ollu nyt niin kovilla, että sen on ihan hyvä antaa päivä vaan leikkiä, lepäillä ja nauttia uudesta pedistä. Kuvaan sen seuraavaan postaukseen.
Ps. täytyy tunnustaa että oon alkanu päästää D:tä sohvalle, se tietää että ainaa saa tulla ku Miska poistuu talosta. Sänkyynki pääsee, jos Miska herää ensin :D

Pps. D ilmotettu Jyväskylä Kv:hen sunnuntaille, voittajaanki meinasin, mutta taidan mennä vaan kattomaan. 60 euroa on liikaa, jos koiralla ei oo mahiksia saada suurempia saavutuksia ja ennen kaikkea jos omistaja ei oo ollenkaan innostunu puunaamaan.

3 kommenttia:

  1. minä kyllä voin mennä deppiksen kanssa voittajaan... ;) siis jos sä maksat. :D

    VastaaPoista
  2. Hahah no miten se eroo siitä että mä menisin, ku nimenomaa en halunnu maksaa sitä :D 60 euroa on ihan liikaa!!! Tuun kyllä sinne kattomaan ja shoppailemaa ;)

    VastaaPoista
  3. Tai sit et shoppaile...? ;) Mä kysyn meidän sponsorilta tänään et ilmotanko voittajaan. Mut jos multa kysytään ni pitäähän meidän mennä titteliä puolustamaan! Joka tapauksessa varmaan meen sillon ainakin katsomaan kehiä, joten mun kyydissä vois kyllä päästä sitten ainakin Helsingin suuntaan. :)

    VastaaPoista