torstai 6. lokakuuta 2011

pussi, pöytä ja rengas

Heipparallaa taas! Tänään agitreenit veti Mervi kun Maarit oli jossain työreissulla. Otettiin uutena juttuna pöytä, rengas ja pussi. Pussissa ei ollu ongelmaa koira säntäs sinne suinpäin sukkelaan, mutta ei se tietenkään vielä normaalissa asennossa ollu. Oottelin toisella puolella ja kutsuin. Seuraavaks aletaan tehdä sitä niin että pussin päästä näkyy pelkkää valoa. Pöydässä ei myöskään ollu ongelmaa, yhdistin siihen heti maahanmenon, että se rauhottuu siihen varmasti. Rengasta tehtiin ihan muutama kerta, koira oottaa renkaan toisella puolella ja mä ohjaan sen herkulla sisään. Sain ohjeeks että pitää edetä varovasti,  koira tulee tietää 100% varmasti että sieltä renkaasta hypätään, eikä mistään muualta.

Tehtiin myös yhtä hyppyä ja putkea, meijän meno alko jo näyttää vähän agilityltä. Pitäis joku päivä varata halli, ni saisin treenailla taas näitä uusia juttuja itekseni. Nii ja keppejä otettiin molemmilta puolilta ohjaten, voi kohta kuulemma alkaa jo ohjailla eri suunnista niin että koira joutuu ite hakemaan sen oikeen välin eikä tehä enää sitä valmiiks.

Oli kyllä kivat treenit, tuloksena kolme uutta estettä ja iloinen mieli :) Huomenna D lepäilee ja köllii. Miska lähtee koko viikonlopuks pois, joten voidaan nukkua vierekkäin ja nautiskella vapaasti sohvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti