torstai 13. lokakuuta 2011

Toko ja agia

Heipähei pitkästä aikaa :) Eilen olin hallilla tottistelemassa kera molempien Heidien. D teki pöytää, 2 min paikkamakuun ryhmässä (keskellä) , liikkeestä maahanmenoa ja seuraamista. Oli ihana kuulla Heidiltä että meijän seuraaminen on parantunu hirveesti :) Ja tänään agitreeneissä tein vielä kympin huomion, ku lisään hommaan pikkasen vauhtia, aiemmin oon tyyliin madellu, niin homma sujuu ku rasvattu. Koiralla on kivaa ja paikka on oikee eikä kontakti katkeile. Tällä tyylillä jatketaan huomenna hallilla!

Agissa tehtiin keppejä verkoilla ja nyt voi kuulemma alkaa jo miettimään lähetyskulmia, koska koira halukkaasti hakee aina kepeille. Pussia jatkettiin ja D kyllä menee sinne pelottomasti mutta suuntaa sisällä vinoon jossei päästä näy ollenkaan valoa. Rengasta kertailtiin, niin että Maarit palkkas ja mä ohjasin niin ku normaalistikki. Maarit sano että on hyvä alottaa rengas ohjaamalla ja niin, että joku muu palkkaa, etti myöhemmin tuu ongelmaks se, ettei koira tiiäkkää mitä pitää tehä jos ohjaaja juoksee vierellä. Lopuks vielä yhtä hyppyä ja putkea, jotta saatiin lopetettua vauhdikkaasti ja koiralle jäi hyvä maku.

 Lunalla alko juoksut eilen, joten sen kanssa treenaillaan vaan kotona, eikä sitä voi käyttää edes irti lenkillä plaah. Miten dobermanni saa tarpeeks liikuntaa kun sitä ei voi pitää vapaana? Täytyy juosta sen kanssa. Voin kuitenki aatella positiivisesti, että nää on sen viimeset juoksut. Pitää nyt muistaa varata sille 3 kk päähän leikkausaika Jyväskylään. Täällä tuskin on mitään hyviä lääkäreitä kelle uskaltais viedä.

Huomenna hallille ja lauantaina suunnataan Jyväskylään (toko treenit jää välistä, muttei voi mitään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti