lauantai 12. marraskuuta 2011

AUTTAKAA!!

Mä en ymmärrä mikä ton koiran tassuissa on? Tänään huomasin että ne kaikki on lähteny aukeemaan. Anturat ei siis oo millään tavalla kuivat, mutta jostain syystä nahka alkaa lähteä nyt jokaisesta tassusta. Se alkaa aina anturoiden reunasta ja pikku hiljaa siirtyy keskemmälle ja lopulta nahkaa ei oo enää koko tassussa. Täytyy mennä heti laittamaan dobipalstalle kuvat ja kysyä mitä mun koiralle oikeen tapahtuu. Savonlinnassa annetaan koiralle vaan antibiootit, mutta paskat ne mitään auttaa kun niiden aikana muut tassut on menny tohon jamaan.

Varaan perjantaille ajan Jyväskylän Pet-Amista, jossa mua on aina palveltu hyvin!




2 kommenttia:

  1. En osaa muuta kuin veikata, mutta jos jokaisesta tassusta on lähtenyt tai lähtemässä nahka pois, niin olisiko syynä esim. rasvahappojen niukkuus ruoassa tai allergia? Nuoleeko koira tassujaan? Hiivatulehdus on yleensä vain yhdessä tai muutamassa tassussa ja tykkää muhia etenkin varpaiden väleissä, että tuskin sekään yksinään tuota on aiheuttanut. Ja hiivatulehduksessa koira kirputtaisi varpaitaan jatkuvasti. Onko tassuissa halkeamia ja muuttuivatko kaikki tassut tuollaisiksi samoihin aikoihin vai hiljalleen yksitellen?

    Jotkut koirat voivat saada lääkkeistä allergisen yliherkkyysreaktion, joka voi ilmetä iho-oireina.

    Tsemppiä, että vaivan syy selviäisi!

    VastaaPoista
  2. En usko että kyse on rasvahapoista, se saa joka päivä nutroilia ja rasvasta lihaa. Ei nuole tassuja ja noi on tullu kaikki yksitellen. Tai ensin yks ja sitte pikku hiljaa noi muut. Ei oo voinu tulla antibiooteista koska ensimmäinen tassu meni jo ennen niitä :( Eikä myöskään oo halkeamia. Tassut on ihan kosteet ja terveen tuntuset muuten. Plaah... mulla menee hermot ku en tiedä mikä sitä vaivaa.

    Monelta taholta on veikattu nyt sientä, koska antibioottikuuri ei auttanu.

    VastaaPoista